Izvor: seebtm | Utorak, 18.06.2019.| 11:59
Izdvojite članak Odštampajte vest

Jedini festival u Evropi posvećen hotelskim operacijama od 16. do 18. oktobra 2019. u Poreču

(Foto: Dragon Images/shutterstock.com)
Jedini festival u Evropi posvećen hotelskim operacijama, Hotel Operations Weekend /HOW/ Festival ove će godine od 16. do 18. oktobra u Poreču okupiti brojne međunarodne i regionalne stručnjake iz hotelijerstva i povezanih industrija.

Prva potvrđena imena koja dolaze na festival su Mireille Jakobsen, Robert Kimpton i Luc Gesvert.

Među brojnim ovogodišnjim panelima ističe se "Going green: Kako možemo učestvovati u spasavanju planete, a u isto vreme dodati vrednost našim gostima", na kojem će direktorka održivog poslovanja kompanije BC Hospitality Group i zagovornica održivih rešenja Mireille Jakobsen s dugogodišnjim iskustvom u sprovođenju CRS strategija u hotelskoj i MICE industriji uz Robeta Kimptona, člana globalnog hotelskog tima u Schneider Electricu, odgovornog za globalne hotelske inovacije, marketing i hotelske strategije u organizaciji čija su velika strast održivost i upravljanje energijom u hotelijerstvu otkriti s kojim su se sve izazovima susreli u svom poslu.

Osim njih, Luc Gesvert, potpredsednik za prodaju, distribuciju, prihode, "loyalty" i marketing Accor grupe za Istočnu Europu, Rusiju i zemlje CISa održat će prezentaciju na temu "Guest experience, loyalty, personalization" na kojoj će podeliti svoje bogato iskustvo iz područja hotelijerstva, ali i ukazati s kojim izazovima se susreće u svom radu.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.