Izvor: eKapija | Ponedeljak, 17.06.2019.| 15:43
Izdvojite članak Odštampajte vest

Beogradski Parking servis uveo plaćanje pripejd karticom

JKP Parking servis Beograd od danas (17. juna) uvodi novu uslugu plaćanja parkiranja putem Pripejd parking kartice. Ova vrednosna parking kartica omogućava jednostavno i brzo plaćanje parkiranja, na čak 21 parkiralištu/garaži kojima upravlja ovo preduzeće.

Pripejd parking kartica se koristi tako što je vozač prisloni na automat na ulazu ili izlazu iz garaže, a rampa se podiže. Potrebno je samo da korisnik ima kredit na kartici, koji se umanjuje za cenu parkiranja pri izlasku iz garaže ili parkirališta.

- Sagledavajući potrebe korisnika Parking servis je razvio novu uslugu - Pripejd parking karticu. Ona omogućava korisniku da uštedeti vreme i ostvari popust na cenu parkiranja, jer sa karticom samo ulazi i izlazi iz garaže ili parkirališta, bez odlaska na blagajnu i čekanja u redu. Parking servis konstantno radi na podizanju kvaliteta svojih usluga, a cilj preduzeća je da korisnicima olakša upotrebu parking objekata kojima upravlja i izađe u susret različitim kategorijama korisnika - rekao je direktor JKP Parking servis Andrija Čupković.

Pripejd parking kartice se prodaju na blagajnama garaža i parkirališta, kao i u poslovnicama Korisničkog servisa Parking servisa po ceni od 650 dinara. Kartice se kupuju bez kredita i potrebno ih je dopuniti pre prvog ulaska u garažu ili parkiralište. Pripejd kartice se mogu dopuniti u javnim garažama i na parkiralištima - na blagajnama i stanicama za plaćanje.

Pripejd parking karticu je moguće dopuniti i elektronskim putem, ukoliko se kartica personalizuje putem registracije korisnika na portalu Parking servisa. Personalizacijom kartice korisnik ostvaruje popust u iznosu od 5% prilikom svake elektronske dopune kartice u iznosima od 1.000 do 4.000 dinara, odnosno popust u iznosu od 10% prilikom svake elektronske dopune kartice u iznosima od 5.000 do 9.000 dinara.

Parking servis nedavno je korisnicima ponudio i vremensku parking karticu za garaže i parkirališta - Parking PasS karticu, koja važi određeni vremenski period i može se kupiti za 24 sata, 3 dana ili 7 dana.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.