NavMenu

LORIST početkom oktobra - Popusti za ugovaranje nastupa tokom leta

Izvor: eKapija Četvrtak, 13.06.2019. 13:54
Komentari
Podeli
Novosadski sajam (Foto: sajam.net)Novosadski sajam
Međunarodni sajmovi LORIST, posvećeni lovu, ribolovu, turizmu, ekologiji i sportu obeležiće početak oktobra 2019. godine na Novosadskom sajmu.

Centralni segment Sajma lova i ribolova, od 2. do 6. oktobra, biće ponuda lovačkog i ribolovačkog pribora i opreme, a pratiće je prodajna izložba terenskih vozila i izložba sitnih životinja i izložba pasa. U najavi je i Izložba lovačkih trofeja, kao jedan od višegodišnjih simbola sajmova LORIST, navodi se na sajtu Novosadskog sajma.

Nastup i predstavljanje opreme i usluge u oblasti lovstva, do sada su potvrdili JP Vojvodinašume, Capriolo, MB Tropik i Snajper. Ono što je neophodno ribolovcima, između ostalih, doneće Eurofish, Still Novi Sad, KZV Valjevo.

Svi koji su zainteresovani za izlaganje na 52. međunarodnom sajmu lova i ribolova mogu da iskoriste terminske popuste prilikom ugovaranja nastupa. Do 28. juna, za avansne uplate odobrava se popust do 6%. Od 1. do 31. jula taj popust iznosi 4,5%, od 1. do 31. avgusta biće 3% , dok će od 1. septembra važiti cene iz Prijave.


Ujedno, svi izlagači stiču pravo na popust od 20% u slučaju da prijavljuju eksponate na ocenjivanje kvaliteta proizvoda.

Na Sajmu ekologije važe isti terminski popusti za avansne uplate, kao i olakšice prilikom učešća na ocenjivanju kvaliteta proizvoda. Od 2. do 6. oktobra, na toj priredbi najviše će se govoriti o zaštiti voda i vodnih tokova, a neće izostati ni edukacije u cilju podizanja svesti o značaju zaštite životne sredine.

Sajam turizma biće održan od 3. do 5. oktobra, a Sajam sporta od 3. do 6. oktobra.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.