NavMenu

Novi dom za stanovnike nehigijenskog naselja - "EUROmodul" počeo isporuku mobilnih stambenih jedinica

Izvor: eKapija Ponedeljak, 24.08.2009. 15:41
Komentari
Podeli

Kompanija "EUROmodul" počela je proizvodnju, isporuku i montažu kontejnera za potrebe raseljavanje Roma smeštenih ispod "Gazele".

Direktor "EUROmodula" Milan Ćopić ističe da je "EUROmodul" u potpnosti stavio u funkciju svoje proizvodne kapacitete, čime se realizuje ugovor sa Gradom Beogradom o proizvodnji, isporuci i montaži 300 stambenih i 30 sanitarnih kontejnera čija je vrednost oko 1,1 mil EUR.

"Osim značaja za grad Beograd, realizacija tog ugovora se direktno odražava i na započinjanje radova na rekonstrukciji "Gazele" što je od velikog značaja za završetak radova na "Koridoru 10" kao i obilaznici oko Beograda. Ovim su gradska uprava kao investitor i "EUROmodul" kao izvođač pored rešavanja pitanja raseljavanja ovog nehigijenskog naselja dali veliki dorinos realizaciji infarstruktnih radova od značaja za celu zemlju", navedeno je u saopštenju kompanije.

U petak (21. avgusta 2009. godine) gradonačelnik Dragan Đilas i njegov zamenik Milan Krkobabić obišli su lokacije radi uvida u dinamiku radova i tom prilikom izradzili zadovoljstvo što se predviđeni akcioni plan uspešno realizuje.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.