NavMenu

Osnivač izdavačke kuće Laguna u trci za najboljeg preduzetnika sveta

Izvor: eKapija Subota, 08.06.2019. 11:46
Komentari
Podeli
(Foto: Ernst&Young)
Dejan Papić, osnivač izdavačke kuće Laguna i EY Preduzetnik godine u Srbiji, takmiči se u Monte Karlu za najboljeg preduzetnika sveta, u konkurenciji od 57 nacionalnih pobednika iz 47 zemalja, saopšteno je iz kompanije Ernst&Young.

Gala veče povodom izbora za EY Svetskog Preduzetnika godine održava se večeras, 8. juna 2019. u Dvorani slavnih u Monte Karlu, gde je od 2001. do sada učestvovalo preko 700 finalista.

Nagradu EY Svetski Preduzetnik godine dodeljuje međunarodna revizorsko - konsultantska kompanija EY (Ernst&Young). Program slavi tradiciju preduzetničkog uspeha koji veliča inovaciju, stvaranje novih radnih mesta i ekonomski rast, koji doprinosi izgradnji boljeg poslovnog okruženja, što je ujedno imoto kompanije EY.

Dejan Papić, osnivač i vlasnik kompanije Laguna, sedmi je po redu dobitnik nagrade EY Preduzetnik godine u Srbiji. Izdavačku kuću Laguna osnovao je 1998. godine, a ujedno je i osnivač Udruženja izdavača i knjižara Srbije, knjižarskog lanca Delfi, a od pre pet godina i Radija Laguna.










Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.