NavMenu

Hypo Alpe-Adria-Leasing i Delta Osiguranje nude finansiranje automobila bez učešća, na 6 godina otplate

Izvor: Pregled Petak, 30.09.2005. 15:04
Komentari
Podeli

Hypo Alpe-Adria-Leasing d.o.o. Beograd je danas zvanično otvorio filijalu na novoj lokaciji u Subotici, ul. Cara Dušana 4. Kao što je istakao Nikola Grković, direktor prodaje za region Vojvodine, Hypo Alpe-Adria-Leasing ovim otvaranjem želi da bude još bliži svojim klijentima u regionu i time još brže da reaguje na njihove potrebe.

Ovom prilikom Grković je predstavio i novu, ekskluzivnu akciju Hypo Alpe-Adria-Leasing-a, realizovanu u saradnji sa Delta Osiguranjem, kojom se nudi finansiranje automobila bez učešća, rok finansiranja do 6 godina i specijalna ponuda za Kasko osiguranje.

Hypo Alpe-Adria-Leasing je od osnivanja u 2002. godini lider u oblasti lizinga na tržištu SCG sa kumulativnim tržišnim udelom od 42 procenata. Trenutno kompanija ima više od 9.200 zaključenih ugovora o finansijskom lizingu, gde nabavna vrednost svih predmeta lizinga iznosi 216.957.464 evra. U narednim mesecima planirano je otvaranje još tri nove poslovne jedinice, u Zrenjaninu, Somboru i Bečeju, tako da će do kraja 2005. godine u zemlji poslovati ukupno devet poslovnica Hypo Alpe-Adria-Leasing d.o.o. Beograd.

Tagovi:
Nikola Grković
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.