Izvor: eKapija | Utorak, 04.06.2019.| 15:49
Izdvojite članak Odštampajte vest

Gomex gradi veliki distributivni centar u Ćupriji

Budući izgled planiranog objekta
Trgovinska kompanija Gomex iz Zrenjanina gradiće u Ćupriji veliki distributivni centar za centralnu Srbiju, o čemu je eKapija već pisala.

U Ćupriji je u četvrtak, 23. maja, potpisan ugovor između Opštine Ćuprija i trgovinske kompanije Gomex čime je kompanija postala vlasnik 3,5 ha građevinskog zemljišta u ćuprijskoj industrijskoj zoni. Gomex je, kao najpovoljniji ponuđač, parcelu kupio za 24.535.701 dinar.

Prema rečima predsednika Opštine Ćuprija Ninoslava Erića, "ćuprijska lokalna samouprava još jednom je uspela da pobedi i ponudi najbolje uslove u konkurenciji susednih opština". U opštinskoj upravi Ćuprije ocenjuju, da će izgradnjom distributivnog centra Gomex-a Ćuprija "postati značajan logistički centar između Pireja i Soluna, s jedne, i Beograda i Budimpešte, s druge strane", navodi se na zvaničnom portalu opštine Ćuprija.

Podsetimo, Gomex ima oko 1.800 zaposlenih i više od 150 maloprodajnih objekata, pretežno na teritoriji Vojvodine i Beograda, a kako navode u zrenjaninskom trgovinskom lancu, kompanija je nedavno počela sa širenjem prodajne mreže i u centralnoj Srbiji.

Otvaranje distrubutivnog centra za centralnu Srbiju, a kako je za eKapiju u februaru najavio Goran Kovačević, direktor Gomex-a, će ujedno biti i najvažniji investicioni zahvat ove kompanije.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.