Izvor: eKapija | Ponedeljak, 03.06.2019.| 19:56
Izdvojite članak Odštampajte vest

Međunarodni sajam komunalne opreme "Komdel ekspo" u Kragujevcu od 5. do 7. juna 2019.

Ilustracija (Foto: dogi/shutterstock.com)
Međunarodni sajam komunalne opreme "Komdel ekspo" biće održan po 15. put od 5. do 7. juna na Šumadija sajmu u Kragujevcu.

Organizatori sajma su Privredna komora Srbije, Poslovno udruženje komunalnih preduzeća "Komdel", JKP "Šumadija Kragujevac" i "Šumadija sajam", a pokrovitelj manifestacije je Grad Kragujevac.

"Komdel ekspo" kao najznačajnija smotra komunalne privrede je prilika da se naznače ogromni potencijali, ali i ključni problemi ovog sektora privrede od posebnog značaja, saopštila je Privredna komora Srbije.

Tokom tri dana, na 1.600 m2 u sajamskoj hali i oko 600 m2 na otvorenom, predstaviće se preko 30 proizvođača, uvoznika i distributera komunalne opreme.

Tokom čitave sajamske manifestacije biće organizovane tematske prezentacije na kojima će posetioci moći da se dodatno upoznaju sa ponudom izlagača.

U okviru stručnog programa drugog dana sajma biće organizovano više tematskih skupova u organizaciji Udruženja za komunalne delatnosti Privredne komore Srbije, PKS-RPK Kragujevac i Poslovnog udruženja komunalnih preduzeća "Komdel".

U okviru tematskih rasprava o aktuelnim temama govoriće i državni sekretar u Ministarstvu zaštite životne sredine kao i državni sekretar u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.