Izvor: eKapija | Sreda, 29.05.2019.| 15:41
Izdvojite članak Odštampajte vest

Vip lansirao "Našu mrežu" - Prva besplatna biznis platforma u Srbiji namenjena malim i srednjim preduzećima

Lansirana je prva besplatna biznis platforma u Srbiji "Naša mreža" zahvaljujući kojoj će mala i srednja preduzeća moći jednostavno da unaprede svoje poslovanje.

Kompanija Vip mobile kreirala je jedinstvenu biznis platformu sa idejom da ponudi relevantan i koristan sadržaj, kao i da kompanijama obezbedi mesto gde će moći da se međusobno povežu i ostvare saradnju.

- Naša mreža je nastala kao potreba malih i srednjih preduzeća da svoje proizvode i usluge na jedan jedinstven i jednostavan način mogu da plasiraju na tržište. Mi smo prepoznali njihove potrebe i tako je nastala ideja za aplikaciju u okviru koje kompanije mogu da se umreže i da dobiju podršku od drugih relevantnih kompanija koje su za njih zanimljive i interesantne - kaže za eKapiju Branka Pudrlja Durbaba, glavni direktor za tržište u Vip mobile kompaniji i dodaje da je reč o jedinstvenoj aplikaciji na našem tržištu, koja je besplatna i instalira se jednostavno na mobilne telefone korisnika, nezavisno od toga da li su Vip korisnici.

Branka Pudrlja Durbaba

- Fokus će biti na regionalnom pristupu, pa će regionalne kompanije imati mogućnosti da u svojim regionima promovišu sebe i svoje usluge i isto tako da traže stručne savete za ono što je za njih relevantno - dodaje Branka Pudrlja Durbaba.

Platforma se sastoji od tri celine: Informiši me, Umreži me i Podrži me.

Informiši me je edukativna komponenta platforme i mogu joj pristupiti svi korisnici koji posete veb sajt ili instaliraju aplikaciju.

Umreži me predstavlja centralni deo platforme o okviru kojeg kompanije kreiraju svoje profile preko kojih imaju mogućnost da komuniciraju i umrežavaju se sa drugim kompanijama. Kompanije mogu objavljivati novosti, oglasiti nabavke ili poslati direktno svoje ponude.

Podrži me obuhvata posebne pogodnosti i specijalne ponude vidljive svim korisnicima platforme, ali mogućnost apliciranja imaju samo Vip biznis korisnici.

Platformi "Naša mreža" može se pristupiti putem sajta ili preuzimanjem mobilne aplikacije za Android sa Google Play prodavnice, dok će za koji dan biti dostupna i za iOS na App Store.

I. M.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.