NavMenu

Kazablanka, Soči i Lavov žele trajne avionske linije za Beograd

Izvor: Tanjug Sreda, 29.05.2019. 09:02
Komentari
Podeli
(Foto: My Good Images/shutterstock.com)
Nekoliko gradova zainteresovano je za uvođenje trajnih avionskih linija za Beograd, a prvi od njih mogao bi biti let između Srbije i Maroka.

Marokanski ambasador u Srbiji Mohamed Amin Belhaž rekao je da im je želja da podstaknu da što veći broj turista iz Srbije ode u Maroko i da je uvođenje te linije veoma važno za njihovu zemlju, prenosi sajt B92.

Sporazum o saradnji u sektoru vazdušnog saobraćaja potpisan između Maroka i Srbije je dokaz čvrste namere za povezivanje dve zemlje. Niskotarifna kompanija Air Arabia Maroc mogla bi da bude prva kompanija koja će imati let od Kazablanke do Beograda, navodi portal Ex Yu aviation news.

Nedavno je i gradonačelnik turističkog grada Sočija u Rusiji inicirao uvođenje letova za Beograd. Ruski avioprevoznik nedavno je dobio dozvolu od federalne aviokompanije Rosaviatsia da lansira letove iz Sočija u Beograd.

I u regionalnoj državnoj upravi u Ukrajini se, takođe, radi na uspostavljanju letova za Beograd. Naime, Air Serbia će, navodi B92, naredne sedmice uvesti letove za Kijev. Takođe, grad Lavov izrazio je interes za direktnu avioliniju ka srpskoj prestonici, s obzirom na to da su srpski turisti pokazali interes za putovanja širom Ukrajine.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Niška multifunkcionalna dvorana kulture sa 2.000 mesta ipak će se graditi na drugoj lokaciji - Raspisan konkurs za idejno rešenje

Grad Niš raspisao je konkurs za izradu idejnog rešenja izgleda novog višenamenskog objekta kulture u Nišu. Buduća multifunkcionalna dvorana kulture gradiće se na katastarskim parcelama br. 262/1 i 263/1 K. O. Niš-Ćele Kula, ukupne površine 2,21 ha. Reč je o zemljištu u neposrednoj blizini Roda centra na Vizantijskom bulevaru. Objekat treba da sadrži ulazni višenamenski hol (komunikacija, prostor za izložbe i prostor za virtuelne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.