NavMenu

Liceulice u Zvezdara teatru u okviru akcije Pozorište je i moja kuća

Izvor: eKapija Utorak, 28.05.2019. 16:21
Komentari
Podeli
(Foto: Sara Ristić)
Povodom nedelje časopisa Liceulice koja je trajala od 20. do 26. maja, zaposleni Zvezdara teatra i glumac Aleksandar Đurica pomogli su u prodaji časopisa pre početka predstave.

Organizacija Liceulice je ove godine proslavila deveti rođendan. Štićenici organizacije Liceulice u okviru akcije Pozorište je i moja kuća, koju podržava kompanija JTI, svakog meseca dolaze u Zvezdara teatar na predstavu, a 27. maja su gledali Pasivno pušenje. Da prodavcima časopisa veoma znači ova prilika da dolaze u pozorište i budu uključeni u društveni i kulturni život potvrđuje i koordinatorka prodavaca Anja Sinadinović.

- Takve akcije su važne jer pomažu u prevladavanju izolacije i usamljenosti, što su problemi koji posebno pogađaju naše prodavce. Odlazak na predstavu im omogućava da se međusobno druže, ali i da se osete delom šire zajednice. Naravno, znači im i gledanje same predstave, ona ih i zabavi i pruži im teme za dalje razmišljanje, i uvek tokom naredne nedelje prepričavaju šta su videli i doživeli. U suštini, našim prodavcima odlazak u pozorište znači sasvim isto što i bilo kome drugom, samo im je mnogo nedostupnije i, samim tim, dragocenije - kaže Anja Sinadinović.

Prodavac časopisa Liceulice David Janković je uz pomoć glumca Aleksandra Đurice prodao više od deset časopisa.

- Volim pozorište i od ranije, volim da gledam glumce, u društvu sam, družimo se i sve to mi mnogo znači - kaže David.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.