Izvor: eKapija | Utorak, 28.05.2019.| 11:25
Izdvojite članak Odštampajte vest

Zemun park proslavio četvrtu godišnjicu poslovanja - Rast prometa i broja posetilaca za 40%

U prethodnih godinu dana Zemun Park je zabeležio značajan rast kako u prometima tako i u povećanju broja posetilaca. Naime, 2018. godinu obeležio je dolazak nekih od najpoznatijih brendova u Zemun Park što je prvenstveno uticalo na porast prometa i broja poseta koji su povećani za skoro 40% u odnosu na prethodnu godinu, saopšteno je iz kompanije MIVNE Group.

Prostorni kapaciteti su dolaskom novih zakupaca u potpunosti popunjeni, a potražnja za slobodnim prostorom je i dalje aktuelna s obzirom na povećan upit od strane potencijalnih brendova koji bi da obezbede svoje mesto u Zemun Parku, najvećem ritejl centru u ovom delu grada.

Poznati internacionalni modni brend LC Waikiki otvorio je svoju prvu outlet radnju u Srbiji upravo u Zemun Parku, na preko 1.000 m2 maloprodajnog prostora, čime je ponuda ovog ritejl parka upotpunjena. Pored dolaska popularnog turskog brenda možda i najveću pažnju privuklo je otvaranje najveće dečje igraonice na ovim prostorima koja zauzima 1.600 m2 i predstavlja pravu destinaciju za porodičnu zabavu.

Osim pomenutih sadržaja, Zemun Park je svoje posetioce obradovao i novim brendovima kao što su Win Win, Nefa, Konstantin i Opposite fashion. Tokom protekle godine više od 3.000 m2 dato je u zakup novim zakupcima što je dovelo do značajno boljih rezultata i prave ekspanzije u poslovanju samog ritejl parka kao i postojećih zakupaca imajući u vidu dobar "tenant mix".

Zemun Park, investicija izraelske kompanije MIVNE Group, koja se prostire se na površini od 77.000 m2, sa preko 30 maloprodajnih objekata i kompletno popunjenim kapacitetima, u prethodne četiri godine postao je prava šoping destinacija za porodičnu kupovinu i zabavu, zahvaljujući odličnom odabiru sadržaja i bogatoj ponudi čime je ovaj ritejl park zauzeo značajnu stratešku poziciju na ritejl tržištu Srbije.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.