NavMenu

Beograd će u junu 2020. biti centar menadžmenta kvalitetom - EOQ kongres kvaliteta posle 50 godina u srpskoj prestonici

Izvor: eKapija Petak, 24.05.2019. 09:21
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: filmfoto/shutterstock.com)Ilustracija
Posle skoro 50 godina, u Beogradu će se 2020. godine održati 64. EOQ kongres kvaliteta – odlučio je EOQ bord direktora, a prenosi Udruženje za menadžment kvalitetom i poslovnu izvrsnost Srbije (SRMEK), koje je i organizator kongresa.

Prema izjavi Dr Jova Lojanice, predsednika Udruženja, u planu je učešće stručnjaka iz više od 50 država Evrope i sveta, sa 600 i više učesnika.

- To će biti izuzetna šansa da se u Beogradu okupe najveći autoriteti iz Evrope, Japana, USA u drugih zemalja i iznesu svoja iskustva i najnovija saznanja iz ovih oblasti pred našim stručnjacima. U predstojećem periodu izvešćemo izuzetno opsežne pripreme, uključiti domaće stručnjake i firme kao i stručnjake i organizacije iz celog sveta. Kao naš veliki izazov, Beograd i Srbija će 2 dana u 2020. godini biti centar sveta za oblast menadžmenta kvalitetom i poslovnu izvrsnost - kazao je on.

EOQ (European Organization for Quality)- Evropska organizacija za kvalitet (osnovana 1956. godine u Briselu) je krovna organizacija u Evropi zadužena za obrazovanje stručnjaka u privredi za oblasti kvaliteta, životne sredine, bezbednosti zdravlja, bezbednosti hrane, socijalne odgovornosti, antikorupcije i mnogih drugih.

Udruženje za menadžment kvalitetom i poslovnu izvrsnost Srbije – Udruženje SRMEK je osnovano 1997. godine sa istim ciljevima kao EOQ (i EFQM) i nacionalni je predstavnik Republike Srbije u obe Evropske organizacije iz Brisela.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.04.2024.  |  Finansije

Mali: U februaru rast BDP-a od 5,9%

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da ekonomija Srbije "i dalje raste" i da je u februaru ostvaren rast bruto društvenog proizvoda (BDP) od 5,9%. Mali je za Prvu televiziju rekao da je takav rezultat "daleko iznad očekivanja". - Srbija nastavlja da raste dok je jedna Nemačka u recesiji a druge ekonomije mnogo sporije rastu. Potpuno kontrolišemo javni dug u odnosu na BDP i danas je na 48,5%. Trenutno imamo više od 400

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.