Izvor: eKapija | Četvrtak, 23.05.2019.| 11:45
Izdvojite članak Odštampajte vest

Studenti lakše do posla preko programa "Dobar start" kompanije Nelt

Peti put zaredom kompanija Nelt raspisala je konkurs "Dobar start" koji studentima završnih godina i diplomcima nudi osmomesečnu obuku za poziciju Key Account Manager u ovoj kompaniji. Do sada je nakon završenog programa, više od 90% učesnika dobilo priliku za stalno zaposlenje u kompaniji i danas su deo Neltovog prodajnog tima.

Pažljivo koncipiran trening program pod sloganom "Pređi na sledeći nivo" obuhvata rad na nekoliko pozicija u okviru sektora prodaje i sticanje znanja kroz rad sa mentorima, kao i kroz treninge i radionice.

Kroz upoznavanje različitih nivoa organizacije polaznici uče o odgovornosti svake pojedinačne pozicije, dobijaju priliku da se lakše prilagode poziciji koja sledi i stiču širu sliku o ukupnom funkcionisanju prodaje u velikom poslovnom sistemu.

- Ako vas na početku profesionalnog puta obučavaju najbolji stručnjaci na terenu i usmeravaju menadžeri sa dugogodišnjim iskustvom poput onih sa kojima smo se susretali u kompaniji Nelt, uspeh je neizostavan - navodi Nikola Ćosić, Key Account Manager i polaznik generacije 2018/2019 programa Dobar start.

Mentori za novu generaciju imaju jedinstvenu poruku - budite pozitivni i otvoreni za sticanje novih znanja!

- Dobar Start je nešto što bih preporučio svakome koga interesuje retail industrija, zato sto na najbrži, najefikasniji i najstručniji način mogu da se edukuju za poziciju, a da pritom budu plaćeni za to. Slobodno mogu da kažem da program predstavlja najbolju bazu za buduću profesionalnu karijeru, ali i život - navodi Ivan Rackov, Key Account Manager i mentor u programu.

Svi zainteresovani diplomci i studenti završnih godina osnovnih i master studija mogu da se prijave za učešće do 6. juna putem sajta Infostud ili slanjem radne biografije na adresu posao@nelt.com.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.