NavMenu

Soči nudi posebne uslove za građane Srbije - Lečenje i oporavak za 15 EUR po osobi

Izvor: Tanjug Četvrtak, 23.05.2019. 09:02
Komentari
Podeli
Soči (Foto: pixabay.com)Soči
Gradonačelnik Sočija Anatolij Pahomov je izjavio da je, tokom posete delegacije tog grada Srbiji, zvaničnicima sa kojima se sreo izneo predlog da se građanima Srbije obezbedi boravak sa punom uslugom u ruskom letovalištu po povoljnoj ceni od 15 EUR po danu.

- Soči je prestonica svih odmarališta Rusije. Naši turoperatori su predložili kolegama u Srbiji organizovanje turističke razmene. Kada se to desi, onda će biti uspostavljena i direktna avionska linija iz Beograda do Sočija. To su svega dva sata leta. Predložili smo veoma povoljne i veoma prihvatljive uslove za građane Srbije - programe lečenja i oporavka od oktobra do maja po ceni od 15 EUR po danu - rekao je Pahomov.

Kako je dodao, u tu cenu je uključeno sve - boravak u sanatorijumu, pun pasion, banjski tretmani, saopštila je BK group.

- Kao gradonačelnik Sočija mogu da vam garantujem potpunu bezbednost i vrhunski komfor - istakao je Pahomov koji je bio na čelu delegacije Sočija koja je trodnevni boravak u Srbiji završila posetom Valjevu.

Tokom boravka zvanične delegacije olimpijskog grada Sočija vođeni su konstruktivni razgovori s visokim državnim zvaničnicima i predstavnicima lokalne samouprave. Posebna pažnja posvećena je razvoju odnosa sa opštinama zapadne Srbije, sa akcentom na proširenje turistčike saradnje i mogućnost da srpski poljoprivrednici plasiraju svoje proizvode na tržište Sočija, najvećeg banjskog lečilišta i najmodernijeg letovališta u Rusiji.


Pahomova sa delegacijom u Valjevu su dočekali gradonačenik tog grada Slobodan Gvozdenović i predsednik Skupštine grada Milorad Ilić, privrednici, biznismeni i predstavnici privredne komore. Pozdravio ih je i potpredsednik Skupštine Srbije Đorđe Milićević, koji je, između ostalog, napomenuo da vredi ulagati u Valjevo.

Na sastanku je rečeno da grad na Kolubari ima suficit u saradnji sa Ruskom Federacijom, da još dosta prostora ima u širenju izvoznih potencijala proizvoda Gorenja, a posebno Krušika u segmentu vojne industrije.

Valjevo, kao centar Kolubarskog okruga, u prilici je i da ponudi vrhunski proizvod - suve šljive, po kojima je poznato širom sveta, a koje još nisu dospele u većem obimu na prostor Rusije, navodi se u saopštenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

16.04.2024.  |  Vesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.