NavMenu

Počinje izgradnja još 3 zgrade sa jeftinim stanovima u Nišu - Vrednost projekta 330 miliona dinara

Izvor: Južne vesti Sreda, 22.05.2019. 08:25
Komentari
Podeli
(Foto: shutterstock.com/ilkercelik)
Pošto je završeno i useljeno 6 zgrada sa jeftinim stanovima u Ulici Majakovskog u Nišu, kako kaže direktor Gradske stambene agencije Vladan Stanojević, kreće izgradnja još tri zgrade na toj lokaciji. Završetak radova, kaže, očekuje krajem 2020, a useljenje prvih stanara početkom 2021.

Za petnaestak dana građevinske mašine bi ponovo trebalo da se vrate u Ulicu Majakovskog. Izvođač radova je, navodi Stanojević konzorcijum tri firme - Viners, Put inženjering i Pro metan iz Niša.

Stanojević kaže da je vrednost tri zgrade u izgradnji nešto manja od 330 miliona dinara.

- Grade se tri nove zgrade. Tu će biti stanovi od jednoiposobnih do trosobnih. To je poslednja faza izgradnje na ovoj lokaciji. Dosad je useljeno šest zgrada - kaže Stojanović.

Dodaje da je kraj izgradnje planiran za 18 meseci i da će nakon prijema zgrade biti useljeni prvi stanari. Od 106 stanova koliko se gradi, kaže Stanojević, 90 će biti na prodaju, a 16 će ići u zakup.

Podsetimo, dosad je izgrađeno šest zgrada na ovom potezu, gde su prodavani, ali i iznajmljivani jeftini stanovi.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.