Izvor: Promo | Utorak, 21.05.2019.| 15:43
Izdvojite članak Odštampajte vest

CBRE osvaja prestižne CEEQA nagrade u Varšavi

CBRE, najveća svetska konsultantska kuća za nekretnine, prošle nedelje dobila je dve nagrade na prestižnim CEEQA nagradama u Varšavi u Poljskoj.

Nagrade za kvalitet nekretnina Centralne i Istočne Evrope (CEEQA) su široko priznate kao najveće i najpouzdanije godišnje priznanje industrije za dostignuća u investiranju i razvoju komercijalnih nekretnina, u čast najboljih zgrada, kompanija i profesionalaca.

Preko 900 vodećih profesionalaca iz industrije prisustvovalo je ovom događaju u Varšavi, uključujući Endru Pirsona, Boška Tomaševića i Uroša Grujića iz beogradske kancelarije kompanije CBRE, jedine međunarodne kompanije za nekretnine koja posluje u Beogradu i celoj jugoistočnoj Evropi. Na dodeli prestižnih nagrada, Boško i Uroš su primili nagrade za "Najbolji tim za izdavanje i prodaju kancelarijskog prostora" i "Najbolji tim za tržište kapitala".

Njima su se pridružile i kolege iz Beča, Praga, Varšave, Budimpešte, Bukurešta i Bratislave kako bi pokupili nagrade, čime su cementirale vodeću poziciju kompanije CBRE na tržištu Centralne i Istočne Evrope.

- Dobijanje prestižne CEEQA nagrade, drugu godinu zaredom, veliko je postignuće za CBRE, jer nas klijenti i kolege prepoznaju kao najbolje pružaoce usluga u oblasti nekretnina. Ova nagrada jasno potvrđuje vodeću poziciju naše kompanije u regionu. Naša dužnost je da nastavimo sa dobrim radom i da obezbedimo najbolja rešenja za naše klijente - rekao je Boško Tomašević, šef odeljenja za usluge savetovanja i transakcija u kompaniji CBRE.

- Oduševljeni smo što smo drugu godinu za redom dobitnici ove nagrade, koja dodatno obogaćuje našu poziciju vodećeg savetnika za investicione usluge u regionu Centralne i Istočne Evrope. Naš entitet, koji pokriva region jugoistočne Evrope iz Beograda, je lider u ovom regionu u proteklih 5 godina, stoga smo oduševljeni što smo bili u mogućnosti da doprinesemo uspehu Centralne i Istočne Evrope. Radujemo se godinama koje dolaze i koje se očekuju da budu u skladu sa aktuelnim trendovima - istakao je Uroš Grujić, šef odeljenja za tržište kapitala u kompaniji CBRE.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.