Izvor: eKapija | Petak, 07.08.2009.| 12:38
Izdvojite članak Odštampajte vest

JKP "Put" iz Novog Sada izabrao firme koje će do kraja 2010. za njihove potrebe raditi na izgradnji i rekonstrukciji saobraćajnica, niskogradnje, elektro i TT radova

JKP „Put” iz Novog Sada izabralo je firme koje će do kraja 2010. godine raditi na projektima koje ovo javno komunalno preduzeće bude realizovalo.

Tako će gradnja puteva i gradskih saobraćajnica biti poverena konzorciju firmi GPP ”Grad-ing” iz Novog Sada, ”KTM trans” iz Čeneja i ”Gradhem” iz Beograda.

Konzorcijumu ”MN” iz Loznice, ”Izoteks” iz Beograda i ”Ingrad” iz Loznice, konzorcijumu koga čine firme ”Radnik” Bačka Palanka, ”Graditelj NS” iz Novog Sada i ”Katago construction” iz Rume, konzorcijum firmi ”Europark” iz Beograda i ”Sremput” iz Rume, konzorcijumu ”Borovica transport” iz Rume i AD ”Putevi” iz Sremske Mitrovice, kao i firmama ”Put invest” iz Sremske Kamenice i ”Vojvodinaput” iz Zrenjanina.

Radovi i usluge održavanja u oblasti elektroenergije i telefonije radiće ”Energotehnika – Južna Bačka”, ”Invest inženjering”, ”Instel inženjering” ”Elektrotim”, svi iz Novog Sada, dok će druge radove u oblasti niskogradnje raditi ”24. oktobar”, DP ”Novi Sad-gas” iz Novog Sada , ”Delfin” iz Veternika, ”Transver” iz Mišara, ”MN” Loznica, ”Izoteks” Beograd, ”Ingrad” Loznica, ”Radnik” Bačka Palanka, ”Graditelj NS” Novi Sad, ”Katago construction” Ruma, ”Put invest” Sremska Kamenica, GP ”Best izgradnja” Novi Sad, ”Put inženjering” Niš i ”Vojvodinaput” Zrenjanin.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.