NavMenu

Predavanja RNIDS-a na Sajmu tehnike - Kako nastupiti na Internetu

Izvor: eKapija Ponedeljak, 20.05.2019. 13:39
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Eugenio Marongiu/shutterstock.com)Ilustracija
U okviru Sajma tehnike, u sredu 22. maja od 12 do 14 sati u Sali za prezentacije u hali 2 C Beogradskog sajma, biće održana predavanja "Pravilan nastup firme na internetu" i "Bezbednost na internetu".

Prvo predavanje održaće Predrag Miličević, rukovodilac Sektora marketinga i komunikacija u RNIDS-u.

- Njegovo predavanje će razvejati iluziju o tome da postoji vrsta posla koju je nemoguće predstaviti na globalnoj mreži i pokazati zašto je opasno zasnovati svoj poslovni nastup na tuđoj internet lokaciji. Objasniće zašto je veb sajt najdragoceniji internet resurs svakog preduzeća i koliko vrednost tom resursu podiže pravilan izbor naziva domena. Ukazaće na to koji i kakvi domeni su miljenici pretraživača, ali i na to šta se dešava sa biznisom kad njegov domen više nije njegov - navodi se u saopštenju Udruženja za tržišne komunikacije Srbije.

O "Bezbednosti na internetu", govoriće Aleksandar Kostadinović, sistem administrator u RNIDS-u i stalni predavač na IT Akademiji.

- Kakvu ulogu igra internet domen kada je reč o bezbednosti elektronskog poslovanja i kako na internetu poslovati što bezbednije, osnovna je tema predavanja Aleksandra Kostadinovića. Na predavanju se može čuti odgovor na pitanja kako vlastiti, umesto generičkog domena, u adresi e-pošte doprinosi bezbednosti poslovanja i kako štiteći svoju bezbednost štitimo i svoju poslovnu reputaciju, čuvajući bezbednost svojih klijenata.


Svi zainteresovani za predavanja koji se prijave preko B2B portala Sajma tehnike (http://tehnika.talkb2b.net) do 21. maja dobiće ulaznicu za Sajam po povlašćenoj ceni od 300 din.

VIŠE TEKSTOVA SA SAJMA TEHNIKE I TEHNIČKIH DOSTIGNUĆA MOŽETE VIDETI OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.