NavMenu

Bingo postao ekskluzivni zastupnik britanske robne marke Tesco u BiH

Izvor: eKapija Sreda, 15.05.2019. 16:44
Komentari
Podeli
Treći najveći maloprodajni lanac na svetu, britanski Tesco, ušao je na tržište Bosne i Hercegovine u saradnji sa kompanijom Bingo.

- Od kraja aprila smo ponudu u našim policama proširili proizvodima odličnog omera cene i kvalitete iz asortimana robne marke Tesco s ciljem da našim potrošačima prvenstveno ponudimo novitete i proizvode koji nisu karakteristični za proizvodnju u Bosni i Hercegovini - kazala je za BiznisInfo Tatjana Paunoski, direktorka marketinga kompanije Bingo.

Kako je istakla Paunoski britanski lanac ne planira ulazak na bh. tržište.

- Obzirom da trgovački lanac Tesco ne planira ulazak na bh. tržište, dogovorena je saradnja za ekskluzivni plasman odabranih asortimana robne marke Tesco u našim trgovinama - rekla je Paunoski.

Inače, projekat je u početnoj fazi sa odabranim asortimanom slatkog programa, polugotovih i gotovih jela, hrane za kućne ljubimce i hemije, a proširenje asortimana u budućnosti će zavisiti od rezultata prodaje postignutih tokom testnog perioda.

Tesco je najveći britanski maloprodajni lanac i treći po veličini u svetu, a Bingo u BiH trenutno ima blizu 200 prodajnih objekata.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.