Izvor: eKapija | Sreda, 15.05.2019.| 15:19
Izdvojite članak Odštampajte vest

Banjalučki Centrum trade gradi ritejl park na 20.000 m2 u Gradišci - Otvaranje planirano u 2021. (FOTO)

(Foto: centrumretailpark.com)
Banjalučki Centrum Trade uložiće nekoliko miona evra u izgradnju ritejl parka u Gradišci na površini od 20.000 m2. Kako je navedeno na zvaničnom sajti Centrum ritejl parka, planirano je da tržni centar bude otvoren 2021.

Dodaje se da će se retail park nalaziti na putnom pravcu koji direktno vodi od graničnog prelaza sa EU. U planu je i izgradnja kružne saobraćajnice kojom će biti omogućen brz i lak prilaz parkingu ritejl parka. Pozicioniran je u neposrednoj blizini velike tržnice, kao i četiri supermarketa.

- Ovo će biti jedini ritejl park na prostoru od Zagreba do Slavonskog Broda, a svojom blizinom interesantan je za kupce koji žive između ova dva hrvatska grada - stoji na sajtu.

Evropski projektanti koji su angažovani na izradi projekta vodili su se idejom prostora koji bi zadovoljio potrebe za sve vrste kupovine, kao i želju za porodičnom zabavom, ostavivši pri tome veliki deo zelenih površina za slobodne aktivnosti.

- Svojim ambijentom i ponudom ritejl park će postati odredište celodnevnog zadržavanja u toku kojeg će kupci imati priliku za kupovinu upotpunjenu različitim vidovima zabavnog sadržaja. Projektom je predviđen veliki broj prodavnica, bioskop, dečje igraonice, restoran i kafići. Prodavnice poznatih domaćih i svetskih brendova pružiće posetiocima uvek aktuelne modne i sportske kolekcije odeće i obuće, kao i bogat izbor kozmetike.Investitor poručuje da će osim kupovine odeće i hrane, na raspolaganju biti i odličan izbor asortimana "home centra" koga čini tehnika, rasveta, posuđe i home dekor. Ponuda za opremanje doma, kako dodaju, proširena je i kompletnim asortimanom za uređenje doma, poput mašina i alata, fasada, boja i lakova, zatim keramike i sanitarija, kao i stolarije. Sa svim ovim, ritejl park će činiti kompletna ponuda asortimana za gradnju, opremanje i uređenje doma.

- Vrtnim centrom, asortiman će sa doma biti proširen i na vrt i okućnicu. Jedan deo ritejl parka predviđen je za najmlađe. U ovom delu biće zastupljene i različite vrste igračaka za sve uzraste.

Planirani su i raznovrsni oblici zabavnih sadržaja, poput bioskopa, dečijih igraonica, kao i zelenih površina.

- Restoran i tematski kafići pružiće osveženje i predah od zabave i šopinga. Sadržajem koji nudi, dobrom pozicijom kao i pristupačnošću lokacije sa svih putnih pravaca koji prolaze kroz Gradišku, ovaj ritejl park u kratkom roku postaće ne samo mesto dobre kupovine već i odredište vrhunske zabave za celu porodicu - poručuju iz Centrum retail parka.

Fotogalerija
Centrum ritejl park u Gradišci

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.