Izvor: eKapija | Utorak, 14.05.2019.| 11:19
Izdvojite članak Odštampajte vest

FitPass Dani Sporta na Adi Ciganliji 25. i 26. maja 2019. - Prihod od karata humanitarnoj organizaciji Zajedno za život

Studentska organizacija ESTIEM LG Belgrade jubilarni deseti put organizuje projekat FitPass Dani Sporta, koji će se održati na Adi Ciganliji 25. i 26. maja, dok je otvaranje projekta namenjeno za 23. maj 2019.

FitPass Dani Sporta predstavljaju manifestaciju humanitarnog i zabavnog karaktera, nastalu sa ciljem da se podigne svest o važnosti sporta u životima mladih. Studenti svih fakulteta u Beogradu imaju priliku da se oprobaju u 5 različitih sportova: futsal, basket, odbojka, tenis i stoni tenis. Turniri iz svih pet sportova biće održani tokom 25. i 26. maja.

Takođe, pored sportskog dela, na Adi će biti postavljena Chill Zona, mesto namenjeno isključivo za druženje i uživanje. U okviru Chill Zone posetioce očekuje raznovrstan program aktivnosti u kojima će moći da uživaju i dobro se zabave.

Na dan otvaranja biće održana humanitarna fudbalska utakmica, gde će jedan tim biti sastavljen od poznatih ličnosti iz sveta sporta. Posetioci će nakon toga imati priliku da uživaju uz humanitarnu svirku. Sav prihod od prodatih karata biće usmeren humanitarnoj organizaciji Zajedno za život, koja će 26. maja organizovati akciju Penal za život u okviru koje će svi zainteresovani imati priliku da šutiraju penal nekom od naših poznatih golmana.

Neki od partnera koji su se odazvali našem pozivu da izađu na teren i podržali ovaj projekat su Delhaize Srbija i FitPass Srbija.

Prijave su dostupne od 12. do 19. maja na zvaničnom sajtu www.estiem.org.rs.

Više informacija možete dobiti putem maila sanja.vujic@estiem.org.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.