NavMenu

Webiz edukacija od 7. do 9. juna u Novom Sadu - Proverite kolika je vaša sposobnost prilagođavanja

Izvor: eKapija Ponedeljak, 13.05.2019. 16:49
Komentari
Podeli
Po prvi put u Novom Sadu, treći put sa temom digitalne transformacije, od 7. do 9. juna u hotelu Sheraton biće održana Webiz edukacija. Ispiracija za kreiranje programa i vizuelnog identiteta edukacije bili su dinosaurusi i Vladimir Kovač, direktor Webiza, ima dobro objašnjenje za to.

- Ukoliko se malo udubite u slogan - "7H3 4B1L17Y 70 CH4NG3", možda vam postane jasno šta smo želeli da poručimo posetiocima naredne Webiz edukacije. Kada u obzir uzmete sposobnost prilagođavanja promenama i pomislite na sve kompanije koje su ne samo preživele Četvrtu industrijsku revoluciju već i napredovale koristeći njene potencijale - stvar postaje kristalno jasna. Digitalna transformacija je realnost i nijedna delatnost ne može da izbegne ovu promenu, već mora da se prilagodi ako želi da nastavi da se takmiči na sve konkurentnijem tržištu. Ignorisanje stvarnosti i novih tehnologija koje brišu razlike između digitalnog, analognog pa i biološkog, je mnogo veći rizik od rizika uplovljavanja u proces digitalne transformacije - rekao je Kovač.

Cilj Webiz edukacije o digitalnoj transformaciji je da poslovnim liderima osvetli novu perspektivu i otkrije uspešan put napred ukrštanjem tehnologije i biznisa. Iako

- U Novom Sadu okupićemo predavače eksperte i praktičare sa iskustvom koji će, kroz predavanja i panel diskusije, preneti svoje znanje i savete o važnosti novog načina liderstva, o prihvatanju agilnog poslovnog pristupa, o brzom i jeftinom validiranju ideje, o stvaranju vrednosti u digitalnoj ekonomiji, o oblikovanju budućnost uz IoT, o susretu tehnologije i organizacione kulture, o usvajanju inovativnih rešenja. Nije bitno iz koje industrije dolazite, jer ćete imati priliku da čujete o najrazličitijim upotrebama tehnologije.


O digitalnoj transformaciji na Webizu govoriće konsultanti digitalne transformacije, menadžeri kompanija i vlasnici malih i srednjih preduzeća koja se trenutno nalaze u tom procesu, predstavnici relevantnih državnih institucija. Samo neki od predavača koji će se smenjivati na Webiz bini su Momir Đekić (Telegrup), Novica Ninić (IBM Cloud), Aleksandar Bijelić (MK Group), Zoja Kukić (Inicijativa Digitalna Srbija), Đorđe Filipović (30Hills.com), Marko Marjanović (Microsoft Srbija) i drugi.

Prijave su već otvorene, a više informacija o samom programu i predavačima pronađite na sajtu Webiza. Program i lista predavače se svakodnevno dopunjavaju.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.