Izvor: Indikator | Ponedeljak, 13.05.2019.| 16:23
Izdvojite članak Odštampajte vest

Luminos otvorio prvi pogon za proizvodnju LED panela u BiH

Firma Luminos, specijalizovana za očuvanje energije, inovativne LED tehnologije i rešenja za pametne gradove, pokrenula je prvi pogon za proizvodnju LED panela za stanove i kancelarije u Bosni i Hercegovini.

U pogonu u Hadžićima pod novim brendom Luminos ambienta proizvodi se 18 različitih proizvoda opsega snaga od 3W do 24W okruglog i kvadratnog kućišta, ugradne i nadgradne izvedbe.

- Ponudili smo tržištu vrhunski kvalitet, pouzdan servis i pristupačnu cenu. Na samom smo početku i već sada imamo veliko interesovanje prodajnih lanaca i distributera, kako na domaćem tako i na inostranim tržištima. U pogonu u Hadžićima radi trenutno 8 radnika. Plan je da do kraja godine udvostručimo broj zaposlenih - izjavila je Aida Iković direktorka Luminosa.

Luminos ambienta je domaći proizvod, evropskog kvaliteta, namenjen za opremanje stanova, kuća i kancelarija.

Kompanija je od ranije prisutna na tržištu sa brendom Luminos premium. Radi se o LED lampama koje su namenjene za industrijsku, tunelsku, dekorativnu, reflektorsku, unutrašnju i uličnu rasvetu. Proizvodi Luminosa osvetljavaju ulice, šetališta, igrališta i javne prostore u mnogim gradovima BiH i regiona.

Luminos poseduje vlastiti know-how za LED tehnolgije, a 2017. godine kompanija je prijavila patente u oblasti industrijskog dizajna za 5 LED lampi na domaćem tržištu.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.