Izvor: eKapija | Ponedeljak, 13.05.2019.| 15:59
Izdvojite članak Odštampajte vest

SEMINAR O PROFESIONALNOM JAVNOM I MEDIJSKOM NASTUPU - Najbolji javni nastup je onaj kada čvrsto stojite u svojoj istini

Poslovni portal eKapija i konsultantska kuća Media Skills organizuju Seminar o profesionalnom javnom i medijskom nastupu. Pozivamo Vas da u subotu, 1.juna iskoristite priliku i da od naših predavača, glavnog i odgovornog urednika eKapije Mirka Radonjića i direktorke Media Skills Slađane Adamović Ilić, saznate kako da unapredite javni nastup, kao i kvalitet komunikacije sa medijima.

Seminar obuhvata 70 % praktičnog rada kroz "case study", 30 % teorijsko predavanje.

Napomena:
Snimićemo izjave svakog polaznika pojedinačno u simuliranom televizijskom studiju uz televizijsku kameru, rasvetu i asistenciju televizijskog snimatelja. Na taj način ćemo zajedno najrealnije moći da sagledamo kvalietet Vaše obuke po principu "pre i posle".

Svrha seminara: Naš cilj je da Vam damo što više neophodnih informacija kako biste stekli uvid u sopstvene predispozicije za javni nastup, posebno onaj na televiziji, koji je vrlo kompleksan.

Koliku god da imate tremu ili dilemu koja je poruka najvažnija koju treba da pošaljete u medije i kako vaš nastup treba da izgleda i da zvuči, mi vam garantujemo da ćete svoje veštine posle ovog seminara unaprediti za minimum 30 odsto!

Čime Vam garantujemo uspeh?
Time što ćemo Vam na licu mesta kroz praktične vežbe ukazati na greške koje činite.

Da li možete savladati strah od javnog nastupa? Naravno da možete! Naše dosadašnje iskustvo nam govori da je moguće ukloniti tremu, ako ne potpuno, onda je svesti na minimalni procenat. Sve je stvar vežbe.

Da li su predavanja ista za sve? Naravno da nisu! Teorijsko-stručni deo je isti za sve, a sva druga predavanja pripremamo u skladu sa profesijom kojom se bavite. To se odnosi i na studije slučaja. Simuliramo realne i predviđamo moguće situacije sa kojima biste mogli da se suočite.

Čemu ćemo Vas naučiti?

Kako da pravilno komunicirate sa medijima; Kako da vaš nastup bude ubedljiv; Kako da otklonite tremu; Koju poruku treba da pošaljete i kako da je pravilno formulišete; Šta je najvažnija vest kada je u pitanju rad vaše kompanije; Zašto informacije "cure" iz kompanije i kako da to predupredite; Kako da svoje izlaganje učinite stručnim, ali i zanimljivim za javnost; Kako da svojim nastupom gradite dobar imidž; Šta sve treba da znate za profesionalan nastup na televiziji; Kako treba da funkcionišu unutrašnji kanali komunikacije u vašoj kompaniji kako biste bili dobro infromisani i pripremljeni za javno obraćanje; Koji bi trebalo da budu korporacijski standardi za TV nastup; Kako uspostaviti dobar odnos sa urednicima i novinarima; Koji kontakti Vam u medijskim kućama mogu biti od najvećeg značaja; Ukoliko vaša firma sarađuje sa nekom marketinškom/PR agencijom, na šta treba da obratite pažnju i na čemu da insistirate; Koje informacije o svom poslovanju možete plasirati besplatno, a u kojim slučajevima treba da razmišljate o plaćanju; Možete li se suprotstaviti medijskim ucenama?

Gde se održava seminar?
U prostorijama firme Media Skills, Bulevar kralja Aleksandra 26 u Beogradu, 1. sprat. Ambijent je takav da ćete se osećati prijatno i opušteno, što je veoma bitno za kvalitetan rad.

Prijavu za seminar podnesite OVDE

Promotivna cena iznosi 99 evra.
Seminar se održava 1. juna.
Svi učesnici dobijaju sertifikate eKapije i Media Skills-a.


Budite drugačiji i uspešniji od drugih!
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.