NavMenu

Poslovni susreti na sajmu ENERGA 11. i 12. juna u Sarajevu

Izvor: eKapija Nedelja, 12.05.2019. 12:19
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Santiago Cornejo/shutterstock.com)Ilustracija
Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA i Evropska poduzetnička mreža u Bosni i Hercegovini (EEN), uz podršku drugih partnera, organizuje poslovne susrete firmi u okviru 9. međunarodnog sajma energije, rudarstva, zaštite životne sredine i prateće industrije ENERGA 2019.

Poslovni susreti firmi ENERGA b2b 2019 održaće se 11. i 12. juna u Centru Skenderija, a imaju za cilj da podrže kompanije u pronalasku internacionalnih partnera na sajmu.

Učesnici mogu ugovoriti sastanke sa potencijalnim partnerima u skladu sa svojim potrebama i interesima, te direktno razgovarati o mogućnostima saradnje.

Organizatori sajma ENERGA za deveto izdanje su najavili veće prisustvo studenata, mladih stručnjaka i start-up kompanija koji će kroz posebno osmišljen program, sesije i dizajnirani sajamski izložbeni prostor moći prezentovati svoje poslovne ideje i projekte.

Organizaciju poslovnih susreta ENERGA b2b podržali su i Privredna komora FBiH, Fondacija za razvoj odnosa BiH i Turske – BIGMEV, Tuzlanski sajam, te brojne međunarodne organizacije i agencija za podršku biznisu iz Evropske unije i regiona.

Za učešće na poslovnim susretima registracija je besplatna, a poslovni sastanci se mogu rezervisati na http://www.energa2019.talkb2b.net .

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

16.04.2024.  |  Vesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.