Izvor: eKapija | Petak, 10.05.2019.| 12:27
Izdvojite članak Odštampajte vest

Konkurs za studente i diplomce u Neltu "Dobar start 5" otvoren do 6. juna 2019.

Kompanija Nelt otvorila je konkurs za peti ciklus edukativnog programa Dobar start, u okviru kojeg će odabrani polaznici dobiti plaćenu osmomesečnu obuku za poziciju Key Account Managera u ovoj kompaniji. Diplomci i studenti završnih godina osnovnih i master studija mogu da se prijave za učešće do 6. juna.

Trening program pod sloganom "Pređi na sledeći nivo" obuhvata rad na nekoliko pozicija u okviru sektora prodaje i sticanje znanja kroz rad sa mentorima, kao i kroz treninge i radionice. Kroz upoznavanje različitih nivoa organizacije polaznici uče o odgovornosti svake pojedinačne pozicije, dobijaju priliku da se lakše prilagode poziciji koja sledi i stiču širu sliku o ukupnom funkcionisanju prodaje u velikom poslovnom sistemu. Svaka faza programa podrazumeva procenu stručnih znanja polaznika.

Plaćeni program Dobar start pokrenut je 2015. godine sa ciljem da mladim, uspešnim i ambicioznim studentima i diplomcima omogući da razvijaju svoje poslovne veštine u oblasti prodaje i tako se specijalizuju za rad na poziciji Key Account Managera. Do sada je posle završenog programa, više od 90% učesnika dobilo priliku za stalno zaposlenje u kompaniji Nelt i danas su deo Neltovog prodajnog tima.

Prijava je moguća putem sajta Infostud ili slanjem radne biografije na adresu posao@nelt.com.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.