NavMenu

Kompanija Neofyton na Međunarodnom sajmu tehnike u Beogradu (FOTO i VIDEO)

Izvor: Promo Utorak, 07.05.2019. 15:08
Komentari
Podeli
Mašina Engel e-macMašina Engel e-mac
Kompanija Neofyton iz Novog Sada učestvovaće od 21. do 24. maja na 63. Međunarodnom sajmu tehnike u Beogradu (Hala 1, štand 1108), na kome izlaže već punih 20 godina.

Tokom sajma kompanija će predstaviti mašine za brizganje plastike i prateću opremu za industriju plastike. Posebno se izdvajaju mašine za brizganje plastike kompanije Engel iz Austrije, i to hibridna mašinu Engel e-victory 170/80 sa pripadajućim robotom VIPER 12 za automatizaciju, koja je posebno prilagođena za potrebe medicinske industrije, ali i all electric mašinu za brizganje plastike e-mac 440/180 idealnu za industriju pakovanja. Neofyton će predstaviti i čiler model ADXevo 60 kompanije Eurochiller, jednog od vodećih svetskih proizvođača rashladnih industrijskih sistema. Princip adijabatskog hlađenja čini ga energetski efikasnim i omogućava produženje radnog veka uređaja.

Na sajmu će biti predstavljen i gravimetrijski dozator italijanskog proizvođača Piovan - model Quantum 12, koji ima mogućnost za doziranje do 6 različitih materija, ukupnog kapaciteta do 150 kg. Posetioci će imati priliku da vide i TRIA Mlin JM3200 kapaciteta 40-60kg/h, koji je namenjen za visoko kvalitetno mlevenje plastičnog odpada, što doprinosi smanjenju troškova u proizvodnji i smanjenju otpada u životnoj sredini. Takođe, Neofyton će na sajmu predstaviti i opremu svog novog partnera - italijansku kompaniju Sipa, koja se bavi sistemima za proizvodnju pet ambalaže.





Poslovanje dugo više od četvrt veka

Neofyton već duže od četvrt veka uspešno posluje na tržištu Srbije i regiona pružajući vrhunsku uslugu za plastičnu i gumarsku industriju i jedinstveni sistem "ključ u ruke". Cilj kompanije jeste da u svakom momentu isporuči najviši standard usluga - najkvalitetniju opremu i servis iz jednog izvora. Upravo je integracija procesa - prodaja i konsalting, isporuka i puštanje mašina u rad, servis i obuka, kao i partnerstvo sa kupcima - osnovna okosnica poslovanja i razvoja.

Neofyton je dinamična kompanija orijentisana ka inovacijama, osnovana 1992. godine u Novom Sadu. Uspeh kompanije se temelji na zastupanju svetskih lidera u industriji prerade plastike i gume - Engel, Piovan, Eurochiller, MB Conveyors, Tria i Sipa. Neofyton je zastupnik za tržišta Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore, Slovenije, a od 2016. i za tržište Afrike.

Kompanija Engel jedan je od vodećih proizvođača mašina za brizganje plastike i automatizacije, isporučuje kompletan sistem rešenja i tehnologiju baziranu na inovacijama i energetskoj efikasnosti.

Projektovanjem, implementiranjem, praćenjem, automatizacijom i održavanjem više od 450 mašina za brizganje plastike Neofyton je pozicioniran u sam vrh prodavaca najmodernijih mašina za proizvodnju plastike. Profesionalan i obučen tim iz svih organizacionih struktura kompanije, opravdava stečeno poverenje klijenata i uliva im dodatnu sigurnost u poslovanju sa Neofytonom.

VIŠE TEKSTOVA SA SAJMA TEHNIKE I TEHNIČKIH DOSTIGNUĆA MOŽETE VIDETI OVDE.


Fotogalerija
Neofyton ponuda na Međunarodnom sajmu tehnike
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.