Izvor: Promo | Utorak, 07.05.2019.| 13:26
Izdvojite članak Odštampajte vest

SAP Model Company - strateški partner poslovnih sistema

Aleksanadar Filipović, Senior Service Account Manager
Brzina promena u poslovnom svetu u poslednjoj deceniji uveliko je omogućila dostupnost podataka u realnom vremenu i sveprisutnost digitalnih kanala. Promena poslovnih modela inicira kompanije da napreduju i inoviraju. Isto tako, IT sistemi moraju biti dovoljno brzi za implementaciju i jednostavni za upotrebu i nadogradnju kako bi išli u korak sa poslovnom transformacijom.

Kompanije sve više pogađaju ograničenja kada eksperimentišu i projektuju nove digitalne poslovne modele na postojeću infrastrukturu. Modernizacija i digitalizacija ovih sistema postala je neophodna za uklanjanje granica koje ih sprečavaju da inoviraju tržište u celini. Kašnjenja u realizaciji projekata često se mogu pripisati ograničenom uvidu u standardne funkcionalnosti koje su dostupne u modernim aplikacionim paketima. Kao posledica toga, kompanije drže osnovne sisteme i aplikacije što je moguće bliže standardu, za razliku od ranijeg, velikog broja prilagođavanja.

Ovo opšte zapažanje pokreće potrebu za agilnijim sistemom koji brže reaguje na promene na tržištu. SAP Model Company predstavlja servis kojim se bolje razumeju koje su nove funkcionalnosti, a usluge koje nudi su namenjene svim preduzećima koja žele da smanje rizik od ponavljanja grešaka i ubrzaju sposobnost za implementaciju novih procesa i funkcionalnosti.

U dinamičnim vremenima u kojima je digitalizacija postala naša svakodnevica, očekivano je da kompanije imaju konstantnu potrebu da transformišu svoje sisteme kako bi ostali ispred svoje konkurencije. Brzorastući trend utiče i na usavršavanje i povezivanje sve složenijih sistema i aplikacija. Više nego ikada, organizacijama je potreban strateški partner koji će ih voditi kroz proces digitalizacije.

Ovaj strateški partner ne bi trebalo samo da im pomogne da se usklade sa standardnim najboljim praksama i da im obezbedi najmoderniju tehnologiju, već i da im omogući da izvrše svoju transformaciju na najbrži način i da ih pripremi za predstojeće promene.

Dok usluge SAP Model Company, obuhvataju najsavremeniju metodologiju i dokazane su u praksi, one takođe sadrže prethodno iskustvo iz uspešnih projekata digitalne transformacije u stvarnom životu. Usluge uključuju i izgradnju mape puta za transformaciju, koja podržava klijente u smanjenju troškova, rizika i ubrzava aktivnosti realizacije.

Glavne prednosti o kojima govore korisnici SAP Model Company servisa uključuju:

- Veća brzina implementacije

- Viši "odgovor standardu"

- Jednostavnost i brzina donošenja odluka

- Agilnost i fleksibilnost u reagovanju na buduće promene

- Značajno poboljšanje opsega projekta

Uz SAP Model Company omogućava da u potpunosti iskoristite prednosti vodećih praksi i ubrzate primenu SAP rešenja.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.