NavMenu

Država planira čitave komplekse na lokacijama budućih stadiona - Grade se novi širom Srbije, a obnavljaju se Zvezdin, Partizanov i stadion Vojvodine

Izvor: Tanjug Petak, 03.05.2019. 13:20
Komentari
Podeli
(Foto: Simple Photo Shot/shutterstock.com)
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da će biti izgrađen Nacionalni stadion u Beogradu, da će se graditi novi stadioni u malim gradovima, ali da će biti uloženo i u obnovu stadiona Crvene zvezde, Partizana i Vojvodine.

Vučić ističe da će država da pravi stadione u gradovima koji će da stvore novu vrednost, čitave nove gradove u okolini gde budu pravljeni, što će stvoriti novi investicioni ambijent, na primer, za Vranje ili Leskovac.

- Uradićemo i u Beogradu Nacionalni stadion kojim možemo da se ponosimo. Pogledajte, ni na šta sada ne liče stadioni Zvezde i Partizana i zato sada dajemo novac i za obnovu Partizanovog i Zvezdinog stadiona, kao i stadiona Vojvodine u Novom Sadu, da možemo da se ponosimo njima - rekao je Vučić.

Na pitanje novinara kako komentariše to što opozicija kritikuje što će biti uloženo 500 mil EUR u stadione, Vučić kaže da je "Dragan Ðilas osetljiv čim se pomene 500 milona pošto je sa svoje četiri firme u periodu od 2007. do 2013. prihodovao 500 mil EUR".
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Agro, Finansije

Digitalno svinjarstvo - Kupite Pig token, a posle dve i po godine dobijate 100 kilograma svinjetine

Uzgajate svinje, a ne odlazite na farmu, nema blatnjavih čizama, ni ustajanja u cik zore da bi se nahranile životinje. Zvuči filmski, ali nije. Krešimir Kuterovac, stočar iz Hrvatske, pokrenuo je sa kompanijom Beyondi i Blok Be platformu GoAgro pomoću koje svako može da postane stočar, a da posao uzgajivača svinja radi neko drugi. - Vi kupujete digitalni oblik svinje - PigNFT (Pig token). Minimalna cena je 220 EUR za koju posle dve i po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.