NavMenu

Čarolija na ledu od 1. do 3. novembra u Štark Areni

Izvor: eKapija Utorak, 30.04.2019. 09:43
Komentari
Podeli
Štark Arena (Foto: shutterstock.com/584102656)Štark Arena
Miki Maus, Mini Maus, Paja Patak i Šilja pripremaju scenu za nastup sa talentovanim klizačkim zvezdama koje učestvuju u spektaklu Disney On Ice - Čarolija na ledu, manifestaciji koja će biti održana od 1. do 3. novembra u Štark Areni.

Šou počinje sa Vajanom koja kreće na putovanje prepuno uzbuđenja sa moćnim polubogom Mauijem u avanturu spasavanja njenog ostrva, na kom će otkriti svoje poreklo.

Magiju će prikazati princeze Ana i Elsa i zabavni sneško Olaf, dok pevaju zadivljujuće pesme poput "Sad je kraj" i "Na leto".

Sve će postati fantastično kada Sebastijan, njegov bend iz morskih dubina i Tritonove ćerke naprave velike talase dok predstavljalu Arijel u montaži pop hitova osamdesetih godina XX veka.

Upletite se u priču o odlučnoj Zlatokosi i njenom pratiocu Flinu Rajderu, koji u potrazi za svetlosnim lampionima nailaze na grupu grubijana iz gostionice "Žuto pače".

Proživite ponovo "Priču drevnu tu" kada se Bel prepusti novim avanturama a čarobni predmeti, koje poseduje Zver, stupe na scenu kako bi izveli blještavi klizački spektakl, pozivajući publiku da "Budu njihovi gosti".


Velika pogodnost - do kraja maja možete ostvariti popust od 20% za sve karte sem za VIP parter.

Ulaznice možete kupiti i na 3 ili 6 mesečnih rata, bez kamate, na prodajnim mestima kompanije Ticket Vision u Štark Areni, Bilet centru, Domu omladine Beograd i Tržnom centru Ušće.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.