Izvor: eKapija | Sreda, 24.04.2019.| 08:46
Izdvojite članak Odštampajte vest

Novosadski sajam uručio pet velikih šampionskih pehara za kvalitet

(Foto: Novosadski sajam)
Priznanja za kvalitet dodeljena su na Novosadskom sajmu, uoči 86. međunarodnog poljoprivrednog sajma, koji će biti održan od 11. do 17. maja 2019.

Pet priznanja uručena su za kvalitet u robnim grupama: pčelinji proizvodi i oprema za pčelarstvo, proizvodi od voća i povrća, voćni sokovi, supe, začini i dodaci jelima, mineralne vode, osvežavajuća bezalkoholna pića, kafa i čaj, navodi se na sajtu Novosadskog sajma.

Velike šampionske pehare poneli su: Timomed Knjaževac - za vrhunski kvalitet meda i dijetetskih proizvoda na bazi meda; SZTR Medena plus, Mehovine - za kvalitet opreme za pčelarstvo; Vitaminka, Banja Luka, Republika Srpska - za vrhunski kvalitet ocenjenih proizvoda u grupi proizvodi od voća i povrća. Istim priznanjima nagrađeni su i Vitinka, Zvornik - za vrhunski kvalitet ocenjenih proizvoda u grupi mineralne vode i osvežavajuća bezalkoholna pića, kafa i čaj i Kafa Dobro jutro, Novi Sad - za vrhunski kvalitet ocenjenih proizvoda u grupi mineralne vode, osvežavajuća bezalkoholna pića, kafa i čaj.

Srebrni šampionski pehari dodeljeni su Pčelarskoj farmi Jović Tomislav i Milena, Užice - za vrhunski kvalitet dijetetskih proizvoda na bazi meda i meda i firmi Vajati-logistika, Guča - za visok kvalitet ocenjenih proizvoda u grupi proizvoda od voća i povrća.

Uručeno je i 10 Pehara Novosadskog sajma, kao i brojne povelje, plakete, diplome i medalje.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.