Izvor: eKapija | Utorak, 23.04.2019.| 11:03
Izdvojite članak Odštampajte vest

Godišnja skupština Slovenačkog poslovnog kluba

Novoimenovani ambasador Slovenije Iztok Jarc govori na Skupštini
Odnosi Slovenije i Srbije su prijateljski i dve zemlje će nastaviti saradnju na političkom i na ekonomskom nivou - izjavio je na godišnjoj skupštini Slovenačkog poslovnog kluba (SPK) novoimenovani ambasador Slovenije u Beogradu Iztok Jarc. On se zahvalio svim članovima kluba što su u velikom broju došli na poslovni forum Srbija-Slovenija u januaru i najavio dolazak šefa slovenačke diplomatije Mira Cerara.

Ovogodišnja skupština Slovenačkog poslovnog kluba održana je u novobeogradskom In hotelu, koji je ujedno i član SPK. Skupštinom je predsedavao Željko Atanasković, direktor kompanije Prvi faktor.
Danijela Fišakov, predsednica SPK

Predsednica SPK Danijela Fišakov je podnela izveštaj o radu kao i finansijski izveštaj za 2018. godinu, posebno se zahvalivši članovima UO i svima koji su doprineli radu kluba u prethodnoj godini. Oba izveštaja su jednoglasno usvojena.

Prijatelj događaja bio je član SPK, Atlantida Boutique hotel iz Rogaške Slatine u Sloveniji, koji je za članove kluba pripremio nagradnu igru. Najsrećniji dobitnik je dobio vikend vaučer za dve osobe.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.