NavMenu

Repertoar Zvezdara teatra za maj - Počela prodaja ulaznica

Izvor: eKapija Ponedeljak, 22.04.2019. 12:49
Komentari
Podeli
Predstava Korešpodencija slavi jubijej, 50. izvođenje (Foto: Nikola Vukelić/ Zvezdara teatar)Predstava Korešpodencija slavi jubijej, 50. izvođenje
Pozorište Zvezdara teatar objavilo je repertoar za maj, a prodaja ulaznica počela je danas tačno u podne.

Zbog izuzetno velikog interesovanja za predstavu Osama-Kasaba u Njujorku, Zvezdra teatar je obezbedio četiri termina. U predstavi koja je nastala prema tekstu Vladimira Kecmanovića u dramatizaciji Koste Pešvskog i Darka Bajića koji je i reditelj predstave, igraju Andrija Kuzmanović, Jovan Jovanović, Iva Ilinčić, Branko Janković, Isidora Simijonović i Amar Ćorović. Scenograf je Vesna Popović, a kostimograf Dragica Laušević.

Predstava Korešpodencija slavi jubilej - pedeseto izvođenje. Predstava je nastala prema romanu Zlatno runo B. Pekića u dramatizaciji B. Mihajlovića Mihiza. Režiju i scenografiju potpisuje Gorčin Stojanović, a kostime Lana Cvijanović. Predstava je imala izuzetno uspešan festivalski život. Osvojila je više od 15 nagrada u zemlji i inostranstvu. U predstavi igraju Branislav Lečić, Slavko Štimac, Anica Dobra, Joakim Tasić, Jelena Stupljanin i Branko Vidaković.

Ovog meseca gostuje predstava Limunacija, Dušana Kovačevića u režiji Nebojše Bradića u izvođenju Narodnog pozorišta iz Niša, a održaće se i otvaranje Festivala Internacionalnog Studentskog Teatra 10.5. sa predstavom So na rane Tee Matanović. Dok će 20.5. biti održan muzičko-poetski recital posvećen Dušku Trifunoviću pod nazivom Tajna veza.

Repertoar Zvezdara teatra za maj pogledajte u PDF dokumentu.



Preuzmite PDF dokument
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Finansije

Priboj traži investitora za proizvodni pogon vredan 6 mil EUR - Na prodaju parcele u Slobodnoj zoni površine 7.082 m2

Opština Priboj raspisala je javni oglas za prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta površine 7.082 m2, u svojini Industrijskih parkova doo Priboj. U pitanju su sve katastarske parcele čija početna cena iznosi približno 15,6 miliona dinara, a nalaze se u okviru Slobodne zone Priboj. Investitor se obavezuje da na kupljenom zemljištu u narednoj godini izgradi proizvodni pogon površine najmanje 5.000 metara kvadratnih, zaposli

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.