Izvor: eKapija | Subota, 20.04.2019.| 10:52
Izdvojite članak Odštampajte vest

Biser trebinjskog turizma u novom ruhu - Kultni motel i restoran Jazina Club nudi nove sadržaje

Ako je za lokalitet Jazine čuveni slikar Mirko Kujačić u svom detinjstvu rekao da je "biser u nigdini", onda je jasno zašto joj se Trebinjci uvek vraćaju, i to ne samo Trebinjci i lokalno stanovništvo, već i oni iz susednih gradova kojima su pričali zašto je ovo jedinstvena oaza i biser trebinjskog turizma. Jer, ovde ćete osetiti prirodu u svojoj punoći! Ona je ovde "dala" svoj maksimum – pruža mir, ali poziva i na avanturu.

Baš zbog ovih prednosti, gradnjom nekadašnjeg motela i restorana ovaj lokalitet stekao je u doba bivše Jugoslavije kultni status. Skoro pola veka od kada je sagrađen i dalje među svima koji vole ovo mesto budi najlepše emocije. Ovde su nastajale uspomene, najbolje večere i fešte, druženja umetnika, pesnika, glumaca, političara, sportista. Jednom rečju – hedonista.

U želji da Jazina i za neke nove generacije bude kultno mesto, novi menadžment motela i restorana krenuo je u realizaciju svoje vizije – dati novu energiju ovom turističkom biseru. Prepoznatljivi arhitektonski šmek socijalističke arhitekture je naravno zadržan, ali unutrašnji komfor nosi ime savremenih trendova. Jazina će u novom ruhu biti prepoznatljiva gastronomska lokacija, a vrhunski šef kuhinje spremaće jedinstvena jela.

Kupalište u blizini motela
- Naša želja je da Jazina Club bude sinonim ekološkog, održivog i aktivnog turizma, a u svim novim sadržajima koje će ponuditi svako će naći nešto za svoj gušt. Ako je imperativ modernog doba povratak prirodi, onda je adresa poznata. Na 17. kilometru od Trebinja ka Nikšiću zaustavite se na dobro poznatom mjestu - poručuje novi menadžment koji će ovaj objekat zvanično otvoriti 25. aprila.

Osim restorana gostima je na raspolaganju motel sa 26 ležajeva, plaža i kupalište, plažni bar, a za sve turiste mogu se organizivati pešačke, biciklističke i kajak ture, kao i planinarenje.

Tedora Brnjoš

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.