Izvor: eKapija | Sreda, 17.04.2019.| 14:08
Izdvojite članak Odštampajte vest

Sedmi kongres CFO i kontrolera Srbije okupiće 500 učesnika u Beogradu - Šta od vas očekuje vaš CEO?

Sedmi kongres CFO i kontrolera Srbije najavljuje se kao najveći poslovni kongres u bivšoj Jugoslaviji, jer bi trebalo da okupi 500 učesnika. Zakazan je za 23. april ove godine u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

Centralna tema je budućnost finansija. Prvi put jedan panel biće posvećen temi: šta generalni menadžeri (CEO) očekuju od CFO (finansijskih direktora) i kontrolera, a odgovor će ponuditi prvi ljudi šest prestižnih kompanija. Sedmi kongres CFO i kontrolera baviće se i pitanjem kakvi su trendovi u kontrolingu i kako će u budućnosti izgledati funkcije finansija u kompanijama.

Ovaj događaj tradicionalno okuplja isključivo profesionalce dokazane u praksi. Oko 90% učesnika kongresa nalazi se na pozicijama CEO, CFO, odnosno direktora kontrolinga. Kontroling je kao način analize poslovanja nastao u Nemačkoj, a Srbija je najbrže rastuće tržišтe kontrolinga, nakon ove zemlje.

Na 7. kongresu CFO i kontrolera učestvovaće, između ostalih, i predstavnici kompanija: Microsoft, Delta Auto Group, Metalac AD, Nectar, Societe General Bank, Elektroprivreda Srbije, IBM, Telekom Srbije, Strauss Adriatic, Mercator, Nelt, Henkel i drugih.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.