NavMenu

PPT Hidraulika i PPT Zaptivka traže novog vlasnika - Prodaje se i imovina još tri preduzeća Prve petoletke iz Trstenika

Izvor: eKapija Utorak, 16.04.2019. 09:34
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Khomson Satchasataporn/shutterstock.com)Ilustracija
Stečajni upravnik preduzeća PPT-Hidraulika, PPT-Remont i energetika, PPT-Ishrana i PPT Promet iz Trstenika oglasio je zajedničku prodaju javnim prikupljanjem ponuda.

Kako se navodi u tenderu, prodaje se preduzeće PPT Hidraulika AD Trstenik kao pravno lice, čiju najvažniju imovinu čine upravna zgrada hidraulike, proizvodne hale, portirnica, magacin, oprema i potraživanja.

Takođe, predmet prodaje je i imovina preduzeća PPT Remont i energetika AD Trestenik, koju čine proizvodna hala hidraulike i trafostanica.

Kada je reč o imovini preduzeća PPT Ishrana AD Trstenik, prodaju se upravna zgrada hidraulike, proizvodna hala hidraulike, zemljište i oprema koja se nalazi u zgradama.

U oglasu se navodi i da se prodaje i građevinsko zemljište koje je u vlasništvu PPT Promet AD Trstenik.

Procenjena vrednost imovine koja se prodaje iznosi 443.402.762,34 dinara, dok je za depozit potrebno izdvojiti 88.680.552,47 dinara.

Više o ovom oglasu možete videti OVDE.

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je i prodaju preduzeća PPT Zaptivka iz Trestenika kao pravnog lica. Najvažniju imovinu preduzeća PPT Zaptivka koje traži novog vlasnika čine hale zaptivki, portirnica, kotlarnica, upravna zgrada, montažni limeni hangar, bunker za rastvaranje gumene smeše, građevinsko zemljište.


Oglašena je i prodaja imovine preduzeća PPT Remont i energetika koju čine hale zaptivki, kotlarnica i dve trafostanice, ali i restoran i zemljište koji su u vlasništvu preduzeća PPT Ishrana.

Potencijalnim kupcima na raspolaganju je i sva oprema koja se nalazi u objektima koji se prodaju.

Vrednost celokupne imovine koja se prodaje procenjena je na 416.297.222 dinara, dok depozit iznosi 82.259.444,40 dinara.

Više o ovom tenderu možete videti OVDE.

Pravo učešća na oba tendera imaju sva pravna i fizička lica koja ispune tražene uslove. Krajnji rok za dostavljanje ponuda je 17. maj 2019. do 11.45. Javno otvaranje ponuda održaće se istog dana (17. maja) u 12 časova u prostorijama Agencije za licenciranje stečajnih upravnika u Beogradu.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.