Izvor: eKapija | Ponedeljak, 15.04.2019.| 16:25
Izdvojite članak Odštampajte vest

Gabrijela Petković Jovanović, Nataša Jovanović, Tamara Bekčić i Biagio Carrano dobitnici priznanja PRO PR Awards

Dobitnici PRO PR godisnje nagrade 2019
Tokom 17. PRO PR konferencije koja je održana u Selcu, u petak (13. aprila) su na svečanoj večeri dodeljena priznanja PRO PR Globe Awards u kategorijama PRO PR Vision City, PRO PR Vision Manager, PRO PR Infigo Awards, PRO PR Transparency Award te PRO PR Awards, uglednim stručnjacima iz područja odnosa s javnošću i komunikacija.

PRO PR Vision City namenjen je gradu u zemlji domaćinu PRO PR konferencije, koji je zahvaljujući kontinuiranoj komunikaciji ostvario pozitivan publicitet na regionalnom i međunarodnom nivou. S obzirom na to da je zemlja domaćin 17. PRO PR konferencije Hrvatska, priznanje u ovoj kategoriji pripalo je Gradu Malom Lošinju, navodi se u saopštenju.

Važnost uloge odnosa s javnošću davno je prepoznala i Gordana Kovačević, predsednica Uprave Ericsson Nikola Tesla, koja je za uspešnu implementaciju komunikacijskih procesa u radu ove hrvatske kompanije, nagrađena priznanjem PRO PR Vision Manager.

U kategoriji PRO PR Awards ove je godine nagrađeno 24 dobitnika iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Italije, Velike Britanije, Rusije, Belgije i Nemačke.

Iz Srbije su za svoj predani rad u odnosima s javnošću i povezanim disciplinama nagrađeni: Tamara Bekčić, direktorka Chapter4 Communicatons-a, Gabrijela Petković Jovanović, menadžerka za odnose s javnošću u Agenciji za privredne registre Srbije, Nataša Jovanović, direktorka odseka za komunikacije UniCredit banke u Srbiji i Biagio Carrano, direktor EastCom consultinga.

Svi dobitnici su za svoj predani rad nagrađeni unikatnim statuama, koje su za ovu prigodu izradili studenti Akademija primenjenih umetnosti u Rijeci.

Program nagrađivanja PRO PR Awards utemeljen je u povodu obeležavanja 10. godišnjice PRO PR konferencije, 2012. godine, a namenjen je pojedincima koji su na osobit način doprineli razvoju i pozicioniranju struke odnosa s javnošću. Do sada je ovo priznanje dobilo 147 dobitnika iz celog sveta.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.