Izvor: eKapija | Ponedeljak, 15.04.2019.| 15:03
Izdvojite članak Odštampajte vest

Otvorena druga Lego prodavnica u Beogradu

Jedan od najpoznatijih svetskih brendova igračaka otvorio je svoj drugi Lego Certified Store u Beogradu u Šoping centru Ušće, koji će ujedno biti i nova omiljena destinacija svih domaćih ljubitelja Lega.

Ovim otvaranjem Beograd je postao prvi grad u regionu koji ima dve Lego prodavnice, a značaj ovog događaja potvrđuje i prisustvo Andersa Kristijana Hougora, ambasadora Danske, zemlje iz koje Lego i potiče, kao i Judit Šipoš, direktorke Lega za Mađarsku, Rumuniju i region Jadrana, navodi se u saopštenju.

- Lego je odigrao veliku ulogu u odrastanju mnogih, od kojih neki već imaju decu, čak i unučad, a ono što ga čini fascinantnim jeste to da se nikad ne osećate prestari da biste se igrali šarenim kockicama ili bili oduševljeni nekim njihovim novim izumom ili kolekcijom. Upravo zato, svako željan uzbuđenja može da ga pronađe u širokom Lego asortimanu proizvoda, uključujući standardne proizvodne linije kao što su Lego City, Lego Star Wars, Lego Friends, Lego Duplo, kao i ekskluzivne prizvodne linije kao što su Lego Creator Expert i Lego Ideas. Takođe, na "Pick-A-Brick" zidu mogu se odabrati kockice po sopstvenoj želji i kupovati pojedinačno, odnosno "na meru", imaćemo i pult "Build a Mini" gde kupci mogu da kreiraju svoju minifiguricu u vise od 1.000 kombinacija - saopštili su iz kompanije.

Za vikend otvaranja, Lego je obezbedio poseban prostor za dečiju igru, kvizove i nekoliko promotivnih ponuda, kao što su jedinstveni pokloni za prve kupce. Pobednik online nagradne igre osvojio je mogućnost da izabere bilo koji set igračaka iz cele radnje. Svi Lego proizvodi su najvišeg kvalitete i u skladu sa EU propisima o sigurnosti igračaka.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.