Izvor: eKapija+ | Ponedeljak, 15.04.2019.| 12:26
Izdvojite članak Odštampajte vest

Promocija IQOS i IQOS 3 Multi u Kragujevcu

Petar Benčina i Jelena Gavrilović
Posle promocija u Novom Sadu i Nišu, kompanija Philip Morris je u subotu 13. aprila svoje nove uređaje IQOS 3 i IQOS 3 Multi predstavila i u Kragujevcu.

Za zvanično lansiranje uređaja IQOS 3 i IQOS 3 Multi, koji predstavljaju naredni korak u evoluciji ovog inovativnog proizvoda za zagrevanje duvana, kompanija je izabrala neuobičajeni prostor auto kuće Nikom. Auto salon preuređen je u prostor za žurku, a za provod su bili zaduženi DJ One i Koktel Balkan bend.

Dobar provod u prostorijama auto salona Nikom privukao je veliki broj posetilaca, a među prisutnima, bila je i "glumačka petorka" - Anđelka Prpić, Jelena Gavrilović, Bojana Ordinačev, Petar Benčina i Zoran Pajić, kojima se veoma svideo koncept "zabave bez duvanskog dima".

U jednom trenutku je i Jelena Gavrilović uzela mikrofon od pevačice Koktel Balkan benda i otpevala pesmu, što je publika odlično prihvatila i zdušno je nagradila aplauzom.

Dobra atmosfera vladala je do kasno u noć, a posetioci su razišli sa nepodeljenim utiskom da je to bila jedna od najboljih žurki ovog vikenda u Kragujevcu.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.