NavMenu

Od 15. aprila APR omogućava pristup izveštajima o bonitetu sa podacima iz finansijskih izveštaja za 2018.

Izvor: eKapija Nedelja, 14.04.2019. 23:14
Komentari
Podeli
(Foto: Ivana Vuksa)
Agencija za privredne registre (APR) od ponedeljka 15. aprila 2019. omogućiće dostupnost uslugama boniteta sa podacima iz redovnih finansijskih izveštaja za 2018. godinu.

Kako se navodi na sajtu APR-a, izveštaji o bonitetu za privredna društva, ustanove i preduzetnike, kao i skoring privrednih društava u koje su uključeni podaci iz redovnih godišnjih izveštaja za 2018. izdavaće se samo za one obveznike za koje su ti izveštaji dostavljeni, odnosno koji su kao potpuni i računski tačni javno objavljeni na internet stranici APR.

Za pravna lica i preduzetnike za koje redovni finansijski izveštaj za 2018. godinu nije javno objavljen usluge boniteta pružaće se zaključno sa podacima za 2017. godinu (dok ne dostave potpun i računski tačan izveštaj javno objavljen na internet stranici APR).


Detaljnije informacije u vezi skoringa, objavljuju se na stranici Finansijski izveštaji, na linku Evidencija izdatih skoringa, dok su informacije u vezi sa pružanjem usluga iz Registra finansijskih izveštaja dostupne na stranici Finansijski izveštaji - Usluge iz Registra.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Finansije

Feka Automotive gradi energetski efikasan proizvodni objekat - EBRD odobrila 15 mil EUR

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) podržava ovu investiciju odobravanjem kredita od 15 mil EUR kompaniji Feka Automotive (Feka), proizvođaču automobilske rasvete iz Srbije. Feka, koja ima ugovore o snabdevanju sa vodećim međunarodnim proizvođačima automobila kao što su Tojota, Folksvagen i Stelantis, koristiće sredstva da poboljša svoju ukupnu efikasnost i poveća dostupnost pouzdanih uređaja za osvetljenje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.