NavMenu

Za projekte u Užicu 1,3 milijarde dinara - Utvrđen predlog odluke o donošenju Plana detaljne regulacije za tunel Kadinjača

Izvor: Glas zapadne Srbije Četvrtak, 11.04.2019. 11:51
Komentari
Podeli
Užice (Foto: Authentic travel/shutterstock.com)Užice
Članovi Gradskog veća usvojili su rešenje kojim su određeni užički kapitalni projekti za 2019, 2020. i 2021. godinu.

Ovim rešenjem obuhvaćena su 54 projekata i za njihovu realizaciju planirano je više od 1,3 milijarde dinara, saopšteno je na zvaničnom sajtu grada.

Na ovoj sednici prihvaćen je izveštaj o radu Gradskog pravobranilaštva u 2018. godini, doneseno rešenje o raspodeli sredstava za posebne programe u oblasti sporta i data saglasnost na Pravilnik o organizaciji i sistematizaciji poslova u Narodnom muzeju.


Utvrđen je predlog odluke o donošenju Plana detaljne regulacije za tunel ispod prevoja Kadinjača. Reč je o prostoru uz državni put Dub-Dubci, površine 9,2 ha. Predviđen je tunel dužine 1.260 metara.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.