NavMenu

Mr PVC Sistem 13. aprila otvara izložbeni salon u Zemunu - Kompanija proširila asortiman proizvoda novim brendovima

Izvor: Promo Sreda, 10.04.2019. 14:46
Komentari
Podeli
Mr PVC Sistem će u subotu, 13. aprila otvoriti novi izložbeni salon u Robnoj kući Kej u Zemunu (Marka Nikolića 9 na I spratu). Prezentacija proizvoda biće održana u periodu od 9 do 18 časova.

Na novoj lokaciji moći će da se vidi veliki deo asortimana Mr PVC Sistema. U velikom open space salonu od 300 m2 kupcima će biti dostupan veliki broj modela ulaznih vrata, sa različitim mogućnostima i PVC sistemima. Svaki element moći će da se vidi u realnoj veličini, ali i isproba na licu mesta.

Takođe, Mr PVC Sistem je od ove godine proširio svoj asortiman i počeo da sarađuje sa grupacijom Profine i kompanijom AluKönig Stahl, te u svoj proizvodni program ubacio PVC profile KBE i SHUCO brenda. Ovim potezom kompanija sada može odgovoriti svim grupama potrošača i izaći u susret različitim zahtevima.

U svom asortimanu Mr PVC Sistem takođe ima i različita rešenja kao što su sistemi aluminijum-drvo, harmonika varijante, različiti nagibno-klizni, podizno-klizni sistemi kao i PVC sa aluminijumskim oblogama. Tu su i ulazna vrata sa skrivenim krilima, aluminijumskim oblogama, presvučena fundermaksom itd. Pored standardnie opreme u koju spadaju roletne i komarnici, sada se u programu mogu naći i solomatici, žaluzine i screenovi.

Aluminijumske staklene fasade, alubond i fundermaks fasade takođe postaju sve traženiji proizvod, a svojom ponudom Mr PVC Sistem može izaći u susret i ovakvim zahtevima kupaca.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.