Izvor: eKapija | Sreda, 10.04.2019.| 13:28
Izdvojite članak Odštampajte vest

Belgrade Youth Fair 2019 u hotelu Metropol Palace 18. i 19. aprila - Šansa za povezivanje sa velikim kompanijama

(Foto: EKOF Media Group)
Sajam zapošljavanja Belgrade Youth Fair 2019 biće održan 18. i 19. aprila u Beogradu, u hotelu Metropol Palace, najavila je omladinska organizacija EKOF Media Group koja je organizator događaja.

Ovo je peti po redu Belgrade Youth Fair i, kako kažu organiztori, najveći karijerni događaj u regionu na kojem će mladi imati priliku da se povežu sa mnogobrojnim kompanijama i institucijama i tako sebi obezbede praksu ili zaposlenje, ali i steknu mnogobrojna znanja za koja će dobiti besplatan sertifikat.

Program će oba dana trajati od 10 do 16 sati, a činiće ga sajamski i konferencijski deo.

Cilj ove manifestacije, stoji u saopštenju, jeste i pružanje prilike da mladi u okviru besplatnih predavanja, radionica i edukacija prošire svoja znanja iz različitih sfera, ali i da se upoznaju sa načinom funkcionisanja najuspešnijih kompanija u regionu i čuju kako izgleda biti deo takvog tima.

- Posetioci će imati priliku i da se besplatno profesionalno fotografišu za CV - istakao je Miloš Čevizović, menadžer projekta, i dodao da se ove godine na sajmu očekuje još veći broj različitih kompanija i organizacija, pa će i šansa za pronalazak prakse/posla i učenja novih veština biti još veća.

Neke od kompanija učesnica na sajmu su Atlantic Grupa, Nelt Grupa, Nestle, Apatinska Pivara, Mercator S, Coca Cola HBC, PwC, Hemofarm, METRO Cash & Carry…

Među temama radionica biće karijerni put uspešnih ljudi, kako napisati CV, kako pronaći idealan posao, marketing i HR trendovi, biznis, informacione tehnologije i mnoge druge.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.