Izvor: Promo | Petak, 05.04.2019.| 11:37
Izdvojite članak Odštampajte vest

JUPOL za 50. rođendan putuje regionom i povezuje milione lojalnih korisnika - Proslava i u 12 gradova Srbije

Kompanija JUB obeležiće veliki jubilej - 50. godišnjicu brenda JUPOL - proslavama rođendana na svim tržištima na kojima posluje preko svojih zavisnih preduzeća. Za ovu priliku JUB je JUPOL kantom opremio vozilo Nissan Navara, koje ima u planu posete mnogim gradovima širom regiona. Auto će nositi dobre želje, misli i sreću onima kojima je to najpotrebnije.

Proslava je počela 21. marta, prvog dana proleća, kada je JUPOL otpočeo svoje putovanje kroz Severnu Makedoniju, odakle put u aprilu vodi ka Crnoj Gori, Srbiji i Bosni i Hercegovini. U maju će putovati kroz brojne gradove u Hrvatskoj, Mađarskoj, Slovačkoj i Češkoj, a posle skoro 2 meseca putovanja i pređenih 5.000 km, početkom juna završiće putovanje u Sloveniji.

Na ovom putu svako ko bude pratio JUPOL putovanje kroz svoju zemlju, moći će da oda priznanje za dosadašnja ostvarenja i rezultate, da napiše čestitku, ili da čestita rođendan putem JUB web stranice. Sve čestitke i poruke biće prikupljene na web stranici www.jupol50.rs, a najzanimljivije će preko društvenih mreža biti podeljene pod oznakom #JUPOL50.

JUPOL auto će proći kroz sva mesta u kojima JUPOL boje već decenijama osvežavaju boje našeg životnog okruženja i zaustaviće se u svakoj zemlji na važnim trgovačkim mestima. JUB će organizovati razne proslave na ovim lokacijama, na koje će doći svi zainteresovani sa "lokala" i iz šire okoline, i koje će biti propraćene atraktivnim igrama, kreativnim radionicama, društvenim okupljanjima i rođendanskom tortom.

U Srbiji će JUPOL auto proći i pozdraviti stanovnike Prijepolja, Priboja, Zlatibora, Požege, Kragujevca, Kraljeva, Niša, Negotina, Beograda, Obrenovca, Novog Sada, Subotice.

U Srbiji, dakle, JUPOL automobil posetiće 12 većih gradova. Proslavu jubileja obeležiće promocije na prodajnim mestima tokom JUPOL otvorenih vrata i druženja sa trgovcima, izvođačima i krajnjim korisnicima, što će biti obogaćeno raznim praktičnim nagradama, takmičenjima i rođendanskom tortom. Dobre želje i čestitke povodom proslave biće prosleđene u Sloveniju, a najbolji komentari i čestitke objavljeni na minisajtu www.jupol50.rs.

Ruta JUPOL putovanja kroz Srbiju je sledeća: 10. 4. kreće se iz Prijepolja (MPO MB Baković doo), preko Priboja (MPO DEKOR COMPANY doo), Zlatibora, do Požege (MPO PUNA KUĆA doo); 11. 4. JUPOL je u Kragujevcu (MPO DAM doo), a 12. 4. proslava će biti održana u Kraljevu (MPO DUGA COLOR doo); 13. 4. i 14. 4. je poseta Nišu (LOGOS TRGOVINA doo i POBEDA MIT doo); 15. 4. u Negotinu (MPO VLADEJIĆ doo, MPO ALTA BOJE doo,); 16.4. JUPOL je u Beogradu (VPO ROMA COMPANY doo); 17. 4. JUPOL stiže u Obrenovac (MPO DUNAV JUANA doo); 18. 4. u Novi Sad (MPO ROTOR doo i MPO ILI BOJA doo); 19. 4. u Subotici (MPO VENEX COLOR doo i VISA PROM doo).

Na kraju putovanja, 12. juna, JUB će organizovati sastanak sa novinarima u Ljubljani i upoznati ih sa događanjima i proslavom velikog jubileja 50. godišnjice JUPOL-a, a pridružiće im se i Marjan Platovšek, autor grafičkog znaka JUB, koji je dizajnirao pre četiri decenije, a JUB ga uvek koristi u korporativnom izražavanju. Ovom prilikom će javnosti predstaviti svoja ostvarenja na platnu, u pop art tehnici, u formatu 4x1,2 metra, posebno za priliku proslave 50. godišnjice brenda JUPOL.

JUPOL putovanje lako možete pratiti i pridružiti se proslavi na mestima koja su ucrtana na minisajtu, na mapi na www.jupol50.rs.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.