NavMenu

Prvi put kupoprodaja po fiksnim cenama na Limundu

Izvor: eKapija Sreda, 03.04.2019. 21:35
Komentari
Podeli
Prvi put posle 13 godina Limundo je, pored aukcija, omogućio kupoprodaju i po fiksnoj ceni!

Ovo je velika promena na e-commerce tržištu i otvara nove mogućnosti kako za internet prodavce, tako i kupce. Naime, razlika između aukcija koje su i dalje ono po čemu je Limundo prepoznatljiv, kod prodaje po fiksnoj ceni ponuda nema vreme trajanja, završna cena se unapred zna, a kupac ne mora da čeka završetak aukcije već može da kupi odmah, bez čekanja.

- Ono što je sjajno jeste da ne menjamo karakter Limunda a otvaramo nove mogućnosti za Limundovce. Svi mi koji volimo draž aukcija i uzbuđenje koje one donose - i dalje možemo da "lovimo" povoljne ponude na aukcijama i pokušamo da kupimo stvari što jeftinije, kao i da se oprobamo i zaradimo prodajući na licitacijama. Ali, kako se životni stil svih nas ubrzao, i sve manje imamo vremena da vrebamo najbolje ponude u poslednjim sekundama otvaramo novu mogućnost - prodaju po fiksnoj ceni - kaže Milan Nićetin, CMO kompanije LimundoGrad.

U duhu prolećnog čišćenja i sklanjanja zimskih stvari, postavljanje predmeta na Limundu je besplatno! Ono što se naplaćuje jeste provizija za prodaju, u zavisnosti od toga koliko dana stoji pre kupovine, a biće od 7% za one koji se prodaju u prvom mesecu do 8,5% za one predmete koji u ponudi stoje duže od 3 meseca.

Predmet po fiksnoj ceni na Limundu može da stoji 6 meseci, nakon toga se deaktivira.

U svakoj kategoriji i u pretrazi će moći da se filtrira prikaz svih predmeta, posebno samo aukcija ili onih koji se prodaju po fiksnoj ceni za šta očekujemo da će Limundu dati novu dimenziju i učiniti ga još prihvatljivijim i za one koji nisu toliko skloni aukcijskom sistemu kupoprodaje.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.