NavMenu

Viveport Infinity, prva neograničena pretplata na VR aplikacije i igre

Izvor: Promo Sreda, 03.04.2019. 16:43
Komentari
Podeli
VIVEPORT™ je objavio da je Viveport Infinity, prva neograničena pretplata na VR usluge, koja je puštena u rad 2. aprila 2019, dostupna za 12,99 USD mesečno, ili za 99 USD godišnje.

U najvećem unapređenju platforme do sada, članovi Viveport Infinity dobiće neograničen pristup sadržajima, koji obuhvataju više od 600 aplikacija i igara. Tu su i ekskluzivne prednosti članstva, kao što je osvežena Viveport Video aplikacija.

Viveport Infinity nudi raznoliku biblioteku popularnih VR naslova kao i VR naslova nezavisnih autora. Po ceni od samo 12,99 USD mesečno ili manje uz godišnju pretplatu, članovi će uštedeti hiljade dolara na najkvalitetnijem sadržaju, dok istovremeno dobijaju pomoć u otkrivanju skrivenih blaga u okviru usluge. Popularni naslovi, uključujući Angry Birds VR: Isle of Pigs, tempirali su svoju dostupnost u usluzi pretplate prema njihovom globalnom objavljivanju, što članovima pruža optimalan izbor i priuštivost kada je u pitanju isprobavanje i otkrivanje novog sadržaja. Novi Viveport korisnici mogu da se prijave u bilo kojem trenutku za besplatno dvonedeljno članstvo, kako bi iskusili neograničeno igranje uz Viveport Infinity.

- Napravili smo novi model za VR, koji baca novo svetlo na veliku biblioteku VR sadržaja koji je ova industrija razvila, i korisnicima daje razlog da provode više vremena sa VR uređajem nego ikada do sada - rekao je Rikard Steiber, predsednik kompanije Viveport. - U isto vreme, povećavamo doseg programera i potencijalni prihod, jer više programera može da monetizuje jednog Infinity korisnika. Verujemo da ovaj model odgovara načinu na koji potrošači žele da iskuse VR.

Viveport Infinity biće biti dostupan VIVE i Oculus Rift vlasnicima. Za kompatibilne naslove, Viveport Infinity će preći sa članovima na bilo koji novi nezavisan uređaj napravljen na VIVE-ovoj WAVE platformi. Ovaj pristup koji je hardverski agnostički i u okviru svih platformi donosi uslugu potpuno novoj kategoriji VR uređaja, istovremeno proširuje doseg programera i ukupnu publiku.

- Kroz Viveport Infinity pretplatu uspeli smo da povećamo našu bazu igrača i izgradimo veću zajednicu oko VR igre The Wizards - rekao je Pavel Gajda, direktor matketinga kompanije Carbon Studios. - Viveport pretplata postala je značajan deo našeg prihoda i sa nestrpljenjem čekamo da se kroz Infinity povežemo sa što većim brojem igrača.


Da bi dodatno podržao Viveport Infinity programere, Viveport povećava udeo prihoda koji odlazi programerima na 80/20 sa prethodnih 70/30. Počevši od 1. aprila do kraja 2019, ovo povećanje profita primenjuje se na sve naslove na Viveport Infinity. Osim toga, zahvaljujući korisnikovom neograničenom pristupu sadržaju, više programera može da monetizuje jednog korisnika pomoću Viveport Infinity, što programerima povećava potencijalni prihod.


Promocije u okviru članstva


Svi Viveport Infinity članovi uživaće u ekskluzivnim privilegijama, kao što su vikend ponude za odabrane naslove, deljenje besplatnih naslova i mesečni kuponi. Počevši od 2. aprila, članovi će automatski početkom svakog meseca dobijati kupon sa 10% popusta koji mogu da upotrebe za bilo koju kupovinu u bilo kojoj Viveport prodavnici. Viveport će, takođe, od 2. do 7. aprila održati rasprodaju više od 100 naslova u okviru cele prodavnice, kako bi se proslavilo pokretanje usluge Infinity.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.