NavMenu

Lidl stiže i u Vrbas i Paraćin - Otvaranje prodavnica 11. aprila

Izvor: eKapija Utorak, 02.04.2019. 12:34
Komentari
Podeli
(Foto: Lidl Srbija)
Lidl Srbija nastavlja širenje mreže otvaranjem još dve prodavnice. Marketi u Vrbasu i u Paraćinu biće otvoreni 11. aprila 2019, čime će broj Lidl prodavnica u srbiji porasti na 27, saopšteno je iz te kompanije.

Tokom proteklih pola godine Lid je otvorio objekte u 19 gradova širom Srbije, podseća se u saopštenju i dodaje da je Lidl za otvaranje prodavnica u Vrbasu i Paraćinu za kupce spremio posebne, slavljeničke cene.

Iz Lidla ističu da je, iako su sve Lidl prodavnice u Srbiji građene po savremenom konceptu i samim tim identične, Lidl u Paraćinu jedinstven po tome što čuva deo istorije. Naime, pred početak izgradnje ove prodavnice, na lokaciji je otkriveno arheološko nalazište koje je dalo uvid u delove prošlosti koje je Lidl, u saradnji sa Zavičajnim muzejom Paraćin, odlučio da sačuva od zaborava i podeli sa građanima ovog grada i ostatka Srbije.

Kompanija Lidl Srbija finansirala je zaštitna arheološka istraživanja, tokom kojih su na lokaciji otkriveni različiti predmeti iz svakodnevne upotrebe koji potiču iz I veka naše ere, poput delova nakita, tegova i raznovrsnih alata koji su napravljeni od kosti i kamena, dok najveći broj tih nalaza čine delovi grnčarije. Zahvaljujući saradnji sa Zavičajnim muzejom, posetioci Lidla će moći da se upoznaju sa odabranim replikama pronađenih predmeta koji govore o postojanju naselja u kome su tokom I i II veka naše ere zajedno živeli Kelti i Dačani, ali i Rimljani.


Nakon otvaranja, Lidl prodavnica u Vrbasu, na adresi Maršala Tita 2 i ona u Paraćinu, na adresi Carice Milice 4, nastaviće sa radom tokom svakog dana u nedelji, od 8 do 22 časa.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Finansije

Mali: UK Export Finance zainteresovan za finansiranje nekoliko projekata u Srbiji

UK Export Finance (UKEF) zainteresovan je da podrži nekoliko projekata u Srbiji, najavio je ministar finansija Siniša Mali. On se sastao sa Timom Reidom, generalnim direktorom UK Export Finance. Razgovarali su o nekoliko značajnih projekata širom Srbije koje ta finansijska institucija želi da podrži. - Drago mi je što sam imao priliku da predstavim naše makroekonomske rezultate, za koje smo dobili pohvale, ali i da čujem da je UK

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.