NavMenu

Jubilarna 15. sezona razgledanja Dvorskog kompleksa na Dedinju počinje 3. aprila

Izvor: eKapija Ponedeljak, 01.04.2019. 14:06
Komentari
Podeli
Jubilarna 15. sezona razgledanja Dvorskog kompleksa na Dedinju počeće 3. aprila i trajaće do 31. oktobra. Posetioci će imati priliku da u pratnji profesionalnih turističkih vodiča obiđu dvorski park, Kraljevski dvor, Beli dvor i dvorsku crkvu Svetog Andreja Prvozvanog, saopšteno je na sajtu Turističke organizacije Srbije.

Turistička organizacija Beograda organizovaće posete kraljevskim dvorovima svake srede, subote i nedelje, u terminima od 9.30 na srpskom (sredom, subotom i nedeljom) i 13.30 na engleskom jeziku (subotom i nedeljom), uz mogućnost organizacije grupnih poseta tokom ostalih radnih dana uz prethodnu najavu.

Cena ulaznice je 650 dinara i uključuje organizovan autobuski prevoz sa Trga Nikole Pašića. Broj ljudi u grupi je ograničen na 50.

Škole, studentske organizacije i penzionerska udruženja dvorove na Dedinju mogu posetiti u okviru grupnih poseta svakog radnog dana u terminima od 10 do 14 časova, uz obaveznu najavu Kancelariji nj.k.v. prestolonaslednika Aleksandra.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Saobraćaj

Air Serbia leti direktno od Beograda do Mostara

Air Serbia (Er Srbija) je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog grada u Bosni i Hercegovini, srpska nacionalna avio-kompanija od danas saobraća tri puta nedeljno, svakog ponedeljka, petka i nedelje. Let traje oko 50 minuta, navedeno je u saopštenju. - Danas uspostavljena avio-veza između Beograda i Mostara rezultat je odlične saradnje i snažne podrške koju nam je pružio Aerodrom Mostar. Verujemo

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.