NavMenu

Tehnomanija slavi 20. rođendan - Od 1. do 20. aprila svakog dana 20 vrednih nagrada

Izvor: eKapija Ponedeljak, 01.04.2019. 10:28
Komentari
Podeli
Za 20 godina poslovanja Tehnomanije mnogo toga se promenilo - naše navike, komunikacija, deljenje iskustava, otkrivanje sveta, putovanja, igranja...život. Naš pogled na svet i iskustvo oblikovani su tehnologijom uz koju smo odrastali.

Tehnologija nije više samo alat ili predmet koji koristimo, već sa njom živimo u nekoj vrsti simbioze. Danas, tehnologija dobija personalni karakter i sa njom imamo ličniji odnos više nego ikada pre. Sve je veći broj pametnih uređaja, sa kojima možemo da ostvarimo pravu interakciju.

Mobilni telefon, televizor, laptop, slušalice, tablet, frižider, veš mašina, fen, pegla ili toster samo su neki od uređaja bez kojih gotovo da ne možemo da zamislimo naš život.




Tehnomanija je kompanija koja već 20 godina razume koliko nam znače uređaji koje koristimo i koliko se na njih oslanjamo. Posatali su naši saradnici, sa njima se igramo, učimo, radimo o otlrivamo svet. Već 20 godina, Tehnomanija nas spaja sa novim mogućnostima i inovacijama. Tehnomanija više nije samo mesto gde se kupuje tehnika, već mesto koje vam otkriva nova iskustva.

Povodom velikog jubileja, Tehnomanija je pripremila inovativnu digitalnu aktivaciju. Od 1. do 20. aprila svakog dana 20 vrednih nagrada čeka one koji budu dovoljno vešti i uporni da pronađu sakrivene poklone na mapi grada.

Laptopovi, televizori, uređaji bele tehnike i malih kućnih aparata, samo su neki od mnogobrojnih poklona koji će ulapšati domove srećnih dobitnika. Nagradni fond rođendanske aktivacije iznosi više od 1.000.000 dinara.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, IT, Telekomunikacije, Zdravstvo

Saradnja sa kompanijom Merk na podsticanju inovacija u Srbiji

Ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović i direktor za Srednju Evropu i senior potpredsednik u kompaniji Merk Fransoa Feg potpisali su u Vladi Srbije Memorandum o razumevanju, koji je važan za nastavak strateške saradnje sa BIO4 kampusom. Begović je ocenila da je ovaj memorandum potvrda partnerstva na polju biomedicine, biotehnologije i nauke u Srbiji, izrazivši zadovoljstvo time što se jedna od najvažnijih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.